понеделник, 17 декември 2018 г.

Спазват ли границите НЛО?

За феномена НЛО пишат не само уфолози и независими изследователи. Поне някои хора твърдят, че са в телепатичен контакт с различен ум, често представящ се като "инопланетен". Разбира се, сляпото доверие на каквато и да било информация, получена чрез ченълинг не си струва, защото дори официалната информация на властите почти винаги се различава от действителните събития и често се оказва, че е фалшива.
И все пак, възможно e да се дисектира и анализира такава информация. Освен това свидетелствата на хората, които наблюдават феномена на НЛО винаги са ценни, независимо от техния социален статус. Ето например Надежда Маслова, художник и журналист от Екатеринбург какво разказва за явлението НЛО: "Появата на НЛО в близкото земно пространство винаги е изненада за обикновения човек. За военните то е предимно нарушител на държавната граница. Когато НЛО се появи, във въздуха се издигат изтребители и се опитват да свалят обекта. Защо винаги се опитваме да унищожаваме, а не да установим взаимоотношения? Защо се опитваме да сваляме кораба, а не да водим диалог? Малцина се досещат, че има други граници в космоса, а може би не те, а ние нахлуваме в тяхното пространство! И за това има много доказателства.
Границата с Канада. Ето един малко известен случай. През 1995 г. излетях от Москва на самолет, който се отправи към Канада. Продължителността на полета бе около 14 часа. По време на пътуването светещи сферични предмети летяха отляво и отдясно на самолета. Като тържествен ескорт, подредени в линия, бяхме придружени от осем или девет НЛО. Стюардесата не позволяваше да правим снимки - прелитахме над чужди държави. Малко преди Монреал - около два часа,  изведнъж се появиха още няколко обекта пред самолета ни.
Спектакълът беше очарователен! Две линии сребърни топки блестяха с полирани страни. В лъчите на слънцето топките изглеждаха безтегловни, като играчки за коледни дървета, спазвайки някакви задължителни условия или субординация, НЛО се приветстваха помежду си. Тогава обектите, които придружаваха самолета от Москва, го предадоха на другите, които ни срещнаха, както пазачът предава поста си на караул. Самолетът продължи нататък, придружен вече от "канадски" обекти, а "московските" НЛО се обърнаха и отлетяха назад! Оказва се, че по пътя към Канада прекосихме границата, официално съществуваща и призната от НЛО, но несъществуваща за земните жители. Границата, която те стриктно наблюдават във въздуха, по ориентири, които са известни само на тях.
Това означава ли, че НЛО има свои собствени правила и собствена космическа карта? Тогава става ясно защо за тях границата на нашите земни държави не е фундаментална или изобщо няма граници на Земята. Може би планетата Земя за тях е единен свят, но разделен не на страни и оръжия, а на енергийни слоеве и зони? Също толкова интересно е да разберем защо са придружавали този конкретен самолет, който лети към Канада и кой стои зад това разпореждане? Може би най-важният въпрос беше пропуснат, който в тази ситуация е доста уместен: кой друг е наблюдавал тези обекти или само аз ги видях - Маслова?"
По правило тези обекти не обичат да "рекламират" своите дейности, поради което повечето от тях летят в честотния спектър, който е невидим за обикновеното око. Но някои хора възприемат тези обекти. Изображенията им остават на някои снимки. Когато възникне някаква повреда на защитното поле, такива НЛО са видими за всички хора.
Що се отнася до "границата", към която се придържаха НЛО, това може да бъде границата на зоните на влияние на различните цивилизации, които "контролират" определени части от нашата планета. От друга страна, не е задължително тези апарати да са непременно свързани с пришълци и ако това бяха някакви тайни развития на нашата цивилизация, тогава такова "предаване на щафетата" на границата с Канада би било много подходящо, ако обектите придружаваха самолет, в който "инкогнито" е бил някой важен човек. Самото "спазване на границите" на НЛО най-вече говори за техния земен, а не за инопланетен произход.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.