четвъртък, 12 март 2015 г.

Блокиране на нежелани погледи

Всеки има в живота си ситуация, когато някой напълно непознат в транспорта, в кафенето или някъде другаде ви е гледал с втренчен поглед, взирайки се нахално, с което ви причинява неудобство. Справянето с такова втренчване е доста просто.

Не гледайки директно към досадния тип, отправете срещу вниманието му, което определено чувствате (погледът в гърба се чувства от всеки) лъч на вашето внимание. Вашето внимание трябва да е отделено от физическото ви зрение. Това е много важно! Досадникът много бързо ще занервничи телесно - ще смени позата, ще почеше веждите и в крайна сметка ще изгуби всякакъв интерес към вас. И той няма да разбира защо така става.
Още веднъж ще подчертая, че не е нужно да го погледнете в очите - може да е психически неуравновесен човек и не знам как ще се държи при директен контакт с очи (също при играта на гледане ще загубите много енергия, дори ако успеете да го прегледате). Фокусирайте върху неговото внимание-поглед своето внимание, което може да бъде отделно от очите ви и да е някакво енергийно пипало или лъч; а с очите гледайте точно в обратната посока.
Това наистина работи. Техниката е тествана в продължение на години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.