вторник, 10 март 2015 г.

Виждане на съзнанието

И така, съзнанието може да се види. За да направите това, съзнанието ви трябва да бъде поне малко по-широко от нормалното за обществото, не позволяващо възприемането на "различни проблеми". Всеки от нас от време на време говори по телефона. Това е много удобно положение за развитието на визията, тъй като събеседника само се чува, но не се вижда физически - каналът на визуалното възприятие не се напряга с външния му вид, ние се фокусираме най-вече върху слуха. Опитайте в такъв момент да се абстрахирате от външния свят и да се концентрирате върху екрана на вътрешното зрение или както ужасяващо се изрази една контактьорка от 90-те - "биоекрана на мозъка". Можете дори да затворите очите си, разговорът с вашия събеседник няма да се провали от товa .

Може да се окаже, че сте видели пулсиращ облак от бяла енергия. От нея може да се чете чувството за състоянието на събеседника. Разбира се, мислите му няма да се четат, но съвсем реално е да се определи на каква вълна е. Ако не виждате този облак, не тъгувайте. Съсредоточете се върху гласа на обаждащия се и почувствайте неговите вибрации, създавани в организма определени чувства. Не се уморявам да повтарям, че виденията често започват с усещания. Ако усещате съзнанието на човека, след тренировки за концентрация ще започнете и да виждате. Става така, че в много поверителен разговор белият облак съзнание ще излъчва по ваш адрес цяла поредица от изображения - често това е просто неоформена енергия от различни цветове, но понякога - видения на безпрецедентна красота.

Разбира се, когато сте укрепнали в своето възприятие на съзнанието, пред вас може да изникне трудния въпрос за влиянието върху него. Това влияние е чрез психичнен контрол - т.е., да захванеш съзнанието със собствената си воля (понякога това се усеща в слънчевия сплит като навита пружина) и да натиснеш върху него, потискайки да речем, нежелана дейност. Така например истерикът може да бъде задавен с плач елементарно.


В очакване на въпроса от страна на заинтересованите от телепатичното внушение. Да се внуши мисъл на човек по този начин е изключително проблематично, понеже съществуват подсъзнателни защитни системи, които да се преодолеят на това първоначално ниво на възприемане на чуждото съзнание е невъзможно. Предполагам, че внушението на мисли се получава, когато се научиш как да ги четеш, но това е извън обхвата на моята компетентност и умения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.