четвъртък, 19 март 2015 г.

Венчавката се явява ритуал от черната магия, програмиращ съзнанието за измяна и нещастие

Сватбата е ритуал на доброволнo любовно заклинание.
Брачните халки са символ на енергията на партньора, подсилена с волята и енергията на църковния егрегор и се отразяват на човешкото биополе като постоянен синхронизатор на енергиите на двама души, обединявайки и свързвайки ги пожизнено. Укрепването на този ритуал се извършва от тройния обмен на пръстени между младоженците.


Слагането (символичното държане над главата) на корони (венци) - усилва влиянието на църквата (нейния егрегор) над брачната двойка, укрепвайки връзката от името на църквата и нейната сила. По този начин е налице отсичане на енергията откъм сахасрара чакра и налагане на блокаж с църковния егрегор. Така става и кражба на енергия в полза на църковния егрегор - което реално снижава живота на венчаните. Така за укрепване на съюза църквата е вкарала и обиколката на аналоя три пъти. Такъв е магическият ритуал по затваряне на цикъла.

Същността на всяка церемония е свързване към конкретен eгрегор. Все пак има и ритуали, които са освен това програмиране на съзнанието и зомбиране. Сватбената церемония в настоящия си вид може смело да се отнесе към тези ритуали.



Нищо чудно, че повечето от тези, които са преминали през този ритуал, не могат да си спомнят подробности за това, което се е случвало, понеже по време на церемонията са били в някакъв полутранс. В същото време, има нещо, на което да се обърне внимание.

Защо са думите на свещеника, произнесени в ключов момент от венчавката:

"Венчава се раб божий (име) с рабиня божия (име) за слава на Израел!"

Или думите, които свещеникът казва на булката и младоженеца:

на младоженеца - "Възвиси се, младоженецо, както Авраам ...", "... благословен да си както Исаак"

на булката - "А ти, булка, се възвиси като Сара, радвай се като Ревека, умножи потомството като Рахил".

У всеки разумен човек възниква въпросът - какво отношение имат другите народи към Авраам, Исаак, Сара и другите като тях?!

Още въпроси се появяват при вглеждане по-отблизо в тези персонажи:

Спомнете си, че според старозаветното предание Авраам за жена си Сара е и брат по баща ... Исаак е чичо по братовчед на жена си Ревека... Рахил е братовчедка на съпруга си Яков ... Тоест има кръвосмесителни отношения (стриктно табу за всички наследствени традиции). Но това не е пределът на тяхното морално разложение.

"Но Сара, жената на Аврам, не му раждаше деца. И тя имаше слугиня, египтянка, на име Агар. И Сара каза на Аврам: Ето, Господ ме възпря да родя; Ела при слугинята ми, може аз да имам деца от нея".

Това се казва за въпросната Сара, която Авраам пробутвал на египетския фараон, когато тя е била вече над 60. В същото време, той не лъже фараона, когато му казал, че е негова родственица. Просто това не й пречи да бъде и негова съпруга. Чудно ли е тогава, че Авраам и Сара избрали като място за тяхното пребиваване Содом ...

"Рахил остана бездетна и завидяла на Лия за плодовитостта. Отчаяна, тя, както и  Сара (Битие 16: 2-4), дава прислужницата си Билха за наложница на съпруга; родените от Билха Дан и Нафтали Рахил счита за собствени синове (Бит 30: 1-8) "

По-късно същата Рахил умряла при раждането на Вениамин - вторият й син.

Ето значи какви наистина са пожеланията към младоженците - един вид черно програмиране:

Възвиси се като Сара - която е лягала с всеки човек от полза,
Бъдете весели, като Ревека - при която единият син предава другия,
Умножете се като Рахил - която починала при второто раждане.

Добри пожелания за щастие към младите ...

А сега да се замислим по какъв чуден начин тези повече от спорни от гледна точка на всяко морално право хора изведнъж се оказаха за нас еталон на поведение?!

Не по-малко очевиден е въпроса - защо този "ритуал" става за славата на Израел
(?!)

Много хора говорят за своето много негативно самочувствие, след като са преминали през този ритуал. След извършване на ритуала, вие в действителност сте подписали договор с eгрегора. От тогава нататък трябва да се съобразявате с всички негови догми и условности, в противен случай - веднага ще сте наказани.

Оказва се, че 99.99% от младоженците подписват договора, без дори да го прочетат. Така неизбежно ще навлекат на себе си (и най-лошото от всичко - на своите деца) възмездие.

И същността тук не е коя религия е лоша и коя е добра. Основното нещо е - да направиш избор съзнателно. Тогава едва ли някой ще иска да се храни с чужд егрегор, без да е наясно с възможните последствия.

С други думи, на младите семейства по някаква причина се втълпява да отдават силата си на някаква външна (очевидно черномагьосническа) сила, при което неосъзнато стават жертва на чуждите догми.

Към тези, които смятат да се венчават - има смисъл да се помисли:

Дали те искат да бъдат като Сара и Авраам ... Или все пак да вземат някои по-достоен пример за подражание?

Дали те искат на финия план да имат заложена програма за полигамия, съпружеска изневяра, кръвосмешение, проституция, измами, безплодие и смърт при раждане?


Чудно ли е тогава, че семейният живот на много женени двойки, които са програмирани към такава мизерия и неморалност се развива нещастно ...

По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.