петък, 13 март 2015 г.

Веригите от преживявания, свързани с идентифицирането с тялото: Млад и външно красив

Най-новата диета за отслабване е на Аткинс. С нея един познат от 140 кг загуби 70 . Загуби и няколко зъба. След като свали всичките тези килограми, изглеждаше ужасно. Някои казваха, че прилича на болен от СПИН. Е, оттогава той си върна предишните килограми. Но не и зъбите.
Пазенето на диети е свързано с идентифицирането с тялото – върви ръка за ръка с веригата от преживявания, свързана с младостта/външната красота. Тези вериги от преживявания, които са свързани с тялото, са основани на страха, което е на една крачка от основния страх – страхът от смъртта. Тялото има само една инкарнация. Да, вие ще имате само една инкарнация като Бим Дженкинс или Бен О’Хара. Щом умрат, те никога няма да се появят отново. Тялото знае това и се старае да не позволи на духа да се събуди за факта, че от гледна точка на духа – това няма значение. Съществува безкраен брой тела налични за всеки висш Аз, поради което той не се замисля и не обръща внимание на това. В много страни всичко се центрира около отказа да остарееш. В предишните векове да остарееш с достойнство е означавало нещо. Днес повечето хора отказват да направят това. Боядисват си косите, правят си пластични операции, бият си отровни инжекции, гримират се – ВСИЧКО това са илюзии и генериран от тялото страх.
Защо повечето хора се страхуват от това да бъдат каквито са си? Случвало ми се е жени да ми казват, че никога на биха си сложили видеофон, защото не искат другите да ги виждат каквито наистина са. Има хора, които не могат да излязат от къщи без продължително оглеждане в огледалото и специално облекло за работа. Илюзиите се строят върху други илюзии. Всички те се опитват да спрат духа си да напредва и да го подчинят на тялото. Това е нещото, което наистина се опитват да прикрият. Това означава „каквито наистина са”.
Тези дейности са част от веригите от преживявания свързани с размножаването, вградени в тялото. Веригите от преживявания, свързани с размножаването, са типични за ниските и средни нива на инкарнациите. Но за да напреднете трябва да преминете отвъд тях. Факт е, че подобни на описаните по-горе стремежи се срещат и в гей-обществата, защото веригата от преживявания, свързани с размножаването, действа.
Защо актрисите и актьорите смятат, че трябва да изглеждат на 50, когато всъщност са на 70? Нали няма накъде вече да се размножават. Някои ще ви кажат, че това е, за да се чувстват по-добре със себе си, но то всъщност говори за несигурност и силна зависимост от одобрението на останалите. Това е контролът на тялото и е част от техните преживявания. Такива примери са безброй.
Обаче срещате някой, който не се идентифицира с тялото си – той не се прави на млад, не пази диети, не мисли какво ще си помислят другите. Верни на Играта, онези от по-ниските нива, които живеят заради чуждото одобрение, се опитват да им повлияят. Ако това ви се случи, знайте, че сте на прав път.
Тези вериги от преживявания, свързани с тялото, са толкова повърхностни. Докато сте на ниските и средни нива (дори в различни степени и докато сте на средно-Напредналите нива), вие се ангажирате с такива дейности в различна степен - като част от вашия набор от преживявания. Когато напреднете, вие ги отхвърляте. Тези, които се боядисват или се обсипват с бижута като римските проститутки или контактьорите, които носят направени от дизайнер тоалети, са два от примерите за хора, които се идентифицират с тялото си и които са на средно-Напреднали нива. Докато ме обучаваха за шаман ме учеха, че колкото по-претрупано и разкошно се облича някой, който е зает с окултно обучение, толкова по-навътре в Тъмния сектор е и се опитва да ви заблуди. Най-много трябва да се внимава с такива хора – трябва да търсите такива, които се обличат колкото може по-невзрачно АКО можете да ги намерите. Шаманът, който е с куп огърлици и украси няма да ви свърши никаква работа, но такива най-лесно се намират. Те искат да ги поставите на пиедестал и да им отдадете силата си.
Много са нещата, които се стремят да ви отвличат вниманието към края на Играта. Ние сме в този период като едновременно инкарнирали се Висши Аз. Напредваме бързо към излизането си от Играта и отиваме към фантастични нови нива и плътности. А какво ще стане, когато ние напуснем, а някои от последователните реши, че иска да има преживявания като едновременно инкарниращ?
Както ние сме в края на Играта, така е и Земния Планетарен Дух. Щом си отидем и Земята бъде пречистена, Земята ще бъде недостъпна за играчи от трета плътност. Сега Земята е планетаТА за едновременни инкарнации в тази галактика – тя не е първата планета за едновременни инкарнации, нито последната, обаче. Имало е и други такива планети преди нея – ще има и много такива след нея.
Това Е част от Играта и от напредъка в нея. По някое време всички ние сме били Висши Аз, напредващи по последователния път. Някога сме работели срещу тези, които са напредвали по своя едновременен път, както извънземните сега правят това спрямо нас. ВСИЧКО е част от Играта! Ние напредваме със своя собствена скорост. Влече ни към Висши Аз, които мислят като нас. Щом вашият Висш Аз избере едновременните инкарнации, поне още няколко „скачат в кораба заедно с вас”.
След като съответната група премине в по-високи плътности, Играта в трета плътност ще продължи да съществува. Може би други последователни Висши Аз ще се „заразят” и ще поискат нещо повече. Това е техният шанс да преминат на едновременния път. Когато това стане, за тях ще се появи нова планета в друга част на галактиката, където да се развиват/играят на едновременни инкарнации и да постигнат каквото могат, за да излязат от Играта. Нашата група отдавна ще си е заминала. Може би следващата едновременна планета ще бъде в сектор на Светлата полярност на галактиката така, както сега е в тъмен сектор, както вече знаете.
Само защото тук за нас идва Краят на Играта, това не означава, че идва Краят на Играта за цялата трета плътност. Не. Точно ТОЗИ край на Играта е много далеч по времевата скала, а самото време е илюзия. Значение обаче има НАШИЯТ Край на Играта. Вие притежавате ключовете, които са ви нужни, за да скъсате веригите от преживявания и да излезете от Играта. Тези ключове не могат да бъдат намерени в друга книга – можете да ги получите обаче от астралното копие на Матрицата 5 в библиотеката на ниво 27. Получих и-мейли от няколко души, които наистина са получили своето копие по този начин.
Вие трябва да се съсредоточите върху своя собствен път и върху обстоятелствата около вашата роля в Играта и вашия напредък свързан с нея. Подробности относно предишните планети за едновременно инкарниране може и да са ви от полза, ако търсите такива данни, но засега просто знайте, че не сме алфата или омегата на планетите за едновременно инкарниране. Ще ви кажа все пак само, че сме по-близо до алфата, отколкото до омегата. Познанията, които ви очакват, КОГАТО станете готови за тях, са изумителни. Междувременно, продължавайте да правите онова, което трябва да правите в настоящата си инкарнация. Информацията, която трупате докато четете, може да не ви е полезна сега, но се записва и съхранява вечно във вашия Висш Аз.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.