неделя, 29 март 2015 г.

Тренировка за виждане на етерно ниво

Нека да предложа нещо по-напредничаво от гледането по контурите на предмети (обичайна техника за виждане на етера). За начало ви трябва превръзка от плътна черна кърпа, не пропускаща светлина. Този плат трябва да се намотае около главата, със затворени очи. Добре е светлината да не прониква никъде - дори и отдолу, и да е пълна тъмнина.

В допълнение, можете да затворите очи, макар че при такъв блокаж на светлината това е маловажно. Сега започнете да гледате през превръзка. Именно гледайте, както по обичайния начин напрягате очите, като че ли ще видите нещо. Може да са ви нужни няколко опита, докато се получи. Какво ли ще ви се разкрие? Изненадващо, вие ще забележите, че черното пред очите ви има дълбочина, определено пространство, т.е. вие някак виждате през превръзката. В тази черна дълбочина ви чакат открития. Може да забележите, че във въздуха има плаващи светещи облаци с различни цветове - прости етерни форми. Ако ги докоснете, можете да почувствате хлад. Опитайте се да прокарате ръката над превръзката - кръгозорът на вашата визия ще бъде запълнен от нейното светене.

Ако продължите да проучвате възможността да гледате като през очите, но без помощта на биологичните им части, ще забележите, че в черното пространство се вижда само на около няколко стъпки. Облачетата от енергия, въртящи се тук и там не създават светлина. Наред с другите неща, можете да откриете етерните двойници на мебели, които отдавна не стоят на тези места. И също така няма слънце. Тук е един вид "ниво на Сумрака".

Мнозина са запознати с видението през затворени клепачи в просъница - между съня и събуждането, когато то е включено, можете да съзерцава етерното ниво, но още по-ясно.

За да се повиши вашето виждане през превръзката, можете да се съсредоточите върху очите. За отбелязване е, че може да забележите бял блясък - това сочи активиране на чакрата Аджна или третото око.


Защо е необходимо това. За екологично чисто (без химически допинг) разширяване на възприятието. Правилото е просто: колкото по-големи са възможностите за нашето възприятие, толкова по-голяма свобода ще имаме. Така или иначе всеки път започва с една малка стъпка. Дори и толкова скромен, какъвто е виждането на етерното ниво през превръзката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.