петък, 29 октомври 2021 г.

Пълното изобличаване на лунната измама е точно зад ъгъла

 Един от професионалните режисьори, който от десетилетия разобличава лунната измама на НАСА е беларуският филмов режисьор и оператор Юрий Елхов, известен още в съветско време като създател на детския филм „Приключенията на Буратино“. Така че професионалният му опит в кинематографията не е никак малък. Ето защо всички „плитчини“, останали по време на павилионната снимка на „лунната“ мисия на НАСА от групата на Стенли Кубрик, са ясно видими за него. И въз основа на материала на техния задълбочен анализ е публикувана цяла книга от 500 страници, наречена „Технологията на лъжата или докато глупаците живеят по света“.



Тази книга излезе в ограничен тираж от 500 екземпляра и веднага беше разпродадена. В момента Ю. Елхов подготвя второто си издание, благодарение на дарения от обикновени хора, с помощта на които успя да събере необходимата сума. Официалните власти на Беларус и Русия обаче не се интересуват от темата за разкриването на лунната измама на НАСА дори в условията на явно агресивното поведение на целия западен блок. Но е време народите на Земята да научат истината за тази глобална измама от миналия век, жертва на която беше цялото човечество, включително народа на самите Съединени щати.



В своята книга Юрий Елхов цитира много официални снимки на НАСА от лунната мисия Аполо. Ето, например, снимка AS11-44-6592, която показва момента на разкачване на лунния модул от командното отделение. Всъщност тази „официална снимка“ е резултат от най-откровен фотомонтаж. Освен това, според Ю. Елхов, тя е изпълнена „грубо, нагло и примитивно“ .. И той лесно доказва това след компютърна обработка на този кадър. И това далеч не е единственият признак за фалшифициране на официалните материали на тази измама. Някои от тези снимки вече бяха обсъдени по-рано. 



Факт е, че на снимачната площадка, за да симулират по-малка гравитация и да придадат на астронавтите слабо подобие на движение по Луната, те бяха окачени на специални въжета. А Юрий Елхов в някои кадри на официалната кинохроника за кацането на астронавтите на Луната откри незаличени следи от точно тези кабели и местата, където те бяха прикрепени към скафандра на астронавтите. Например, дизайнът на този скафандър на астронавт от Аполо 17 има специален триъгълен клапан, който затваря механизма за закрепване на окачващия кабел, скрит в раницата за поддържане на живота.




Тази официална снимка As17-134-20382 на същата мисия „Аполо“ изобразява астронавт на фона на развяващ се американски флаг, лунен модул и луномобил. Но основното тук дори не е флага, който се развява в безвъздушно пространство, а повдигнатия клапан върху раницата на костюма. И когато се приближите до тази снимка, можете да намерите незаличен фрагмент от окачения кабел. Съвсем ясно е, че всичко това просто не може да бъде на истинската Луна.

Следователно да продължиш сляпо да вярваш в тази измама или да мълчиш за разкриването й е не само глупаво, но и престъпно. В крайна сметка всички „защитници на НАСА“ с подобни действия се превръщат в съучастници в тоталната измама на човечеството. Нещо повече, във всеки случай истината за лунната програма на НАСА все пак ще излезе наяве. И като се има предвид продължаващата агресивна политика на западния блок спрямо Русия и нейните съюзници, най-правилно би било да се разкрие тази тотална измама. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.