неделя, 31 октомври 2021 г.

Новият световен ред ще поеме властта от ООН на 11 ноември?

  

На 17 октомври 2021 г. Bloomberg публикува съобщение, според което по това време в света са направени 6,66 милиарда инжекции:



Естествено, теоретиците на конспирацията веднага обърнаха внимание на тази цифра, тъй като най-вероятно това беше знак за някакво събитие, разбираемо само за посветените. Но какво събитие? Кога е насрочено?


На световната конспиративна общност бяха необходими цели десет дни, за да обмисли идеята, в резултат на което на уебсайта на ООН беше намерен такъв забележителен документ:


Хартата на Организацията на обединените нации е основополагащият документ на ООН. Той е подписан на 26 юни 1945 г. в Сан Франциско при завършването на Конференцията на ООН за международна организация и влезе в сила на 24 октомври 1945 г.


Сега вземаме калкулатор и последователно сменяме за следващите дати на конспирация като 9 ноември (11/9), 11/11/21 и така нататък. В резултат получаваме следното:



И така, на 11 ноември 2021 г. в 18 ч. ще се навършат точно 666 666 часа от влизането в сила на Устава на ООН.


ООН, както всички знаят и разбират, по едно време стана наследник на Обществото на народите и очевидно предшественик на главния административен отдел на Новия световен ред, следователно глобалистите едва ли ще пропуснат такъв важен етап като 666 666 часа от влизането в сила на Устава на ООН. Тази дата ли беше загатната от Bloomberg? И ако е тази, тогава за какво да се подготвим?


Не смятаме, че такава значима кръгла дата просто ще се превърне в повод за банкет. На такива дати организациите се разпускат, създавайки на тяхно място нещо ново и по-ценно. Затова 11 ноември се разглежда като някакъв важен ден за Новия световен ред.


Например самата ООН ще бъде ликвидирана. Или ще започне световна война, след която ООН ще последва съдбата на Обществото на народите, което не можа да предотврати Втората световна война. Или ще има някакво друго значимо глобално събитие като нова пандемия. И тогава СЗО ще бъде разпусната, която се различава от ООН само по изместването на полюсите и наличието на змия:



Като цяло, докато не се случи необходимия брой часове, е безполезно да гадаем по темата за кръгла дата. Можем само да предположим, че това ще бъде ден, важен и символичен за формирането на Новия Световен Ред, така че следим развитието на събитията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.