сряда, 27 октомври 2021 г.

Сатанизмът като основна черта на западната цивилизация

 Сатанизмът като средство за принасяне на огромни кървави жертвоприношения на тъмния планетарен егрегор, се е превърнал в позната черта на съвременната „цивилизована“ Европа. Няма друг начин да се назоват годишните ритуали за масово убиване на делфини, на които се придава видът на „празник“ и „традиция“ на западния „цивилизован“ свят. Но няма нужда да се заблуждавате - това е истинският сатанизъм и придържането към силите на тъмнината, обезпечени с кървавия ритуал за хранене на демоните с енергиите на умиращите живи същества, чиято интелигентност е по-висока отколкото тази на самите сатанисти.

И, разбира се, добре е известно, че „рибата гние от главата“. Ако управляващият „елит“ на Западна Европа не беше толкова сатанински, колкото глобалистките кланове на „световния елит“, европейските народи нямаше да деградират до същото ниво. Не разбират ли, че масовото убийство на 1500 делфина ще бъде последвано от неизбежно възмездие? Какво очаква Европа през следващите години и дори месеци? Същото, което завърши със Содом и Гомор, по пътя на който по предложение на глобалистките сатанисти върви цялата западна цивилизация, чиято истинска същност е добре изразена от руския поет Леонид Корнилов в стихотворението му „ Екзекуция на делфини ":


Не верь улыбкам европейских лиц,

Хвалёным Луврам и пустым словам.

Дельфины, чёрные, как датский принц,

Плывут на казнь к Фарерским островам.


Они на смерть из года в год плывут.

По рукоять вонзает в них кинжал

Международный Европейский суд

И вместе с ним Гаагский трибунал.


Швейцарский банк глядит из-под руки,

Глазеет в щели Бильдербергский клуб,

Как режут кровь дельфиньи плавники.

И стон срывается с дельфиньих губ.


Но что Европе братьев меньших стон?

Она – подельник натовской шпаны.

Она была и есть Наполеон,

Которому Кутузовы нужны.


Она - строитель мировых руин:

Багдад… с Дамаском на её счету.

Милошевич зарезан, как дельфин,

Заплывший за смертельную черту.


И океан краснеет от стыда

За дикарей Фарерских берегов.

И катится солёная вода

Большой слезой среди материков.


И прочь бежит растерянный Гольфстрим.

И звёзды отвернулись от Земли.

Европа, ты стреляешь по своим.

А мы тебя от Гитлера спасли.


Не можете да го изкажете по-точно от този поет, който изрази същността на паразитния сатанински Запад в своите редове. Ето намек за фарисейската същност на западната „справедливост” и за двуличната и измамна политика на „двойните стандарти” на Запада по отношение на останалия свят, която не може да се нарече друго освен античовешка. За колко военни престъпления на територията на други държави по света вече са виновни западните политици и негодниците от НАТО и техните „шестици“? Сериозно ли се надяват, че няма да се налага да отговарят за всичко това?

Но най-лошото е, че Западът обслужва силите на тъмнината вече съвсем съзнателно под чувствителния контрол на банковите кланове на юдеохазарите от Лондонското Сити и Уол Стрийт, а и тайните окултно-религиозни общества с откровено сатанинска насоченост. Тъмният планетарен егрегор получи огромно жертвоприношение от хиляда и петстотин интелигентни жители на океана от европейските сатанисти. Как мислите, колко жители на "цивилизована" Европа сега ще отнеме океана като кармично заплащане за тази кървава сметка?



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.