вторник, 19 октомври 2021 г.

Как да се върнем по пътя на еволюцията на съзнанието?

 Собствената ни еволюция в много отношения е свързана именно с еволюцията на нашето съзнание и разкриването на нашите естествени способности на боговете-създатели, които засега остават в „спящо“ състояние. Много хора бъркат собствената си еволюция с еволюцията на техническите устройства, в чиито придатък се превръща все по-голяма част от съвременното човечество. Но еволюцията на техническите устройства - такива „патерици“, ни отдалечава от нашата собствена еволюция, поглъщайки вниманието и жизнената ни енергия по проекти на сили, които изобщо не са приятелски настроени.

Как да се върнем по пътя на собствената си еволюция? За начало трябва да осъзнаете цялата заблуда на технокрацията, без еволюцията на вашия вътрешен свят и пробуждането на способностите на нашето съзнание. И ако през цялото време използвате само „патериците“, тогава е невъзможно да се научите как да „ходите“ сами. Както липсата на физическа подготовка води до атрофия на физическите мускули на нашето тяло, така и липсата на стремеж към развитие на съзнанието води до неговата деградация и отначало се плъзга надолу до полуживотинското ниво на неизмеримото хищническо консуматорство. а след това всъщност до нивото на самите животни, макар и все още говорещи.

Какво е необходимо, за да започне обратният процес? Като начало - съответно намерение. След това - пробуждането на своята изначална връзка със своя висш „Аз“, отражението на който е най-истинската човешка съвест, от която са лишени деградиралите нехора. Възстановяването на тази връзка, която се проявява чрез съвестта и интуицията, ни позволява правилно да тълкуваме „знаците на съдбата“, които са ни дадени от Висшите сили в полза на нашата еволюция.

Ето например какво пише за това руският изследовател на езотеричните знания Валери Бухарин в книгата си "Ларвология. Как да се противопоставим на адските паразити": "В процеса на ровене по различни сайтове, четене на жълти вестници и други, по-впечатляващи, стигнах до извода, че всичко за духовното търсене, Духа, знаците, силата на словото, настройката към създаването и контрола на света - има информация за това. Вярно, точково, в общия поток от дезинформация. Всъщност през всичките тези години аз изобретявах велосипед за себе си, който е съществувал преди мен, преди моите прапрапрапрадеди и вероятно винаги.

В един момент ме порази като светкавица: съвестта е пряката връзка на душата ми с Бога! И всички беди са, че стъпка по стъпка човек я губи, а след това се затваря в себе си, получава чудовищни ​​вътрешни конфликти и в резултат на това омраза към света около него, болести по тялото и отлъчване от чудото. Това беше откритие, усетих на една ръка разстояние какви възможности дава това разбиране, сякаш нещо стана много ясно.

А сега срещам това в почти всеки вестник. Тук и там някой ще изрази тази истина. Но до този момент не бях виждал тази истина и ако съм се натъквал на нея, то тя е оставала някъде в друга, паралелна вселена, изобщо не в тази, в която живеех. А сега виждам, че мъдреците са говорили за това през цялото време. И какъв извод трябва да се направи от това? Всеки избира собствената си материалност за удобство и живее в нея. Човек може да прескочи или да премине в друга такава материалност само като се стреми към нея, като първо приема, че тя съществува, или от някъде е научил за такава възможност.

Можете обаче да се стремите до последния ден от живота си, но никога да не стигнете до там. В същото време човек трябва да направи и качествени скокове и за всеки такъв скок е необходимо достатъчно количество натрупана енергия, тя също е жизнена сила, силата на създаване, свободна енергия. Имам примери за хора, чиято енергия е в разгара си, които търсят начини да я излеят, а за човек като мен например можете да я спасите само като се борите с ларвите и адските паразити. За да направите това, е необходимо фундаментално да избягвате използването на гордост за мотивацията на човека, нейния начин за отнемане на енергия, която ще ни трябва да направим качествен преход към следващата стъпка.

Това, което никога не бихме разбрали днес на това ниво, изведнъж става кристално ясно утре, когато стъпиме на по-високо ниво. Безсмислено е дори да мислиш с какво следващото ниво е по-добро: първо трябва да стигнеш до него. Ясно е, че за нас, които сме на минус пето "ниво", е безполезно да ни казват какво е това Небесното царство. Това е все едно да обясните на куче какво представлява интернет. В нашия случай можем да направим само едно - да се стремим и да се изкачваме без определена надежда, че по някакъв начин можем да разберем къде се изкачваме. Точно това се изисква от нас: тренирайте постоянство и не отстъпвайте, не се надявайте на разбиране, което в момента е невъзможно. Не като при масоните - защото не ти е позволено, а защото все още е невъзможно поради неосъзнатост. Ние все още сме, за разлика от обикновените кучета, такива „кучета“, които имат възможност да разберат какво представлява Интернет и гравитационната матрица и кои сме всъщност, когато не сме заети със следващите си превъплъщения ... "

С други думи, потенциалните способности на боговете-създатели са присъщи на нас, но е необходимо осъзнаване, за да ги събудим. И за да постигнем това осъзнаване, се нуждаем от жизнена енергия, която чрез провокиране на негативни ситуации и енергийни емоционални изблици се отнема от нас от адските паразитни същества. Следователно във всеки случай, без да се овладее трансформацията на отрицателното в положително, е невъзможно да се отървем от „доенето“ от тези паразитни образувания. И вие трябва да започнете своето изкачване нагоре по стъпките на еволюцията на съзнанието точно от това. Веднага щом започнем да пестим жизнена енергия, вместо активно да храним с нея ларвите, нивото на енергията ни ще започне да се покачва.

Но заедно с това ще нараства и съпротивата на паразитната система към нашите опити да излезем от нейните мрежи. И тук решаващата роля ще бъде отредена на нашето намерение и нашата воля. В същото време, след всеки правилен отговор на опитите на паразитната матрица да възвърне контрола над нашето съзнание, възможностите на нашето съзнание непрекъснато ще растат, а с тях и нивото на нашето осъзнаване и разбиране за случващото се. Запомнете: никоя външна сила не може да ви спре по пътя на вашата собствена еволюция, освен вас самите. Само вие самите можете да се страхувате от трудностите на този път и отново да се плъзнете надолу към предишното ниво. Но винаги имате право да започнете изкачването си отново по пътя на осъзнаването и пробуждането, преодолявайки противопоставянето на враждебните ни сили и връщайки обратно жизнената енергия, открадната от нас от паразитите. И вие също имате това право.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.