вторник, 26 октомври 2021 г.

Г. Сидоров: защо науката крие истината за нашето минало?

 Въпреки повишената активност на слугите на паразитите и наетите бърборковци, внимателно пазещи интересите на своите господари по скриване на истинското минало от човечеството, все повече и повече независими изследователи и просто обикновени хора, които се отърсиха от информацията, която им бе наложена, започват да си задават напълно логичен въпрос: а защо официалната историческа наука се занимава с прикриване и фалшифициране на историческата истина?

Руският пътешественик, биолог, антрополог, писател и изследовател на тайните на миналите цивилизации Г. Сидоров се опита да отговори на същия въпрос в своята скорошна видео реч (История и политика. Брой 10). И ето какво каза той по въпроса: „Защо нашата съвременна наука събаря очевидните неща? Тези неща, които лежат на повърхността и могат да се видят с просто око.

Обикновените хора могат спокойно да ходят по Земята и да видят тези кратери от мощни експлозии, да видят руините на някои мъртви градове. Всичко е там - Средна Азия, Сахара, Централна Азия, Иран, Мала Азия. Толкова много руини. В крайна сметка цял Сибир е един непрекъснат град. Някои хора казват: "Какво е Сибир? Имате тайга там!" Да, тайгата крие руините. Открихме Аркаим и 12 града, подобни на Аркаим в южен Урал. Но в Сибир има стотици такива "аркаими", може би хиляди! Само аз знам три и никой не прави разкопки там. Смята се, че Сибир е „неисторическа територия“, както веднъж е казал Г. Милър.

Възниква въпросът: защо хората не искат да виждат очевидни неща? Е, вече неведнъж съм казвал, че цялата историческа наука и всички други науки, дори точните науки, се контролират от масонски организации. Масоните създадоха Академията на науките на планетата, т.е. всички видове университети, които тогава са били през Средновековието, започвайки от 15-ти век - всичко това е създадено от масоните. Това са университетите в Прага, Берлин, Париж и Лондон. Масоните създадоха всякакви нови образователни институции в Европа, включително университети и те все още ги контролират и по никакъв начин не позволяват на хората да научат истината за миналото си.

Въпросът е - защо? Всичко лежи на повърхността, но ние минаваме и не забелязваме, ние сме като слепи котенца, не виждаме нищо. Вземете островите в Тихия океан. На много острови няма хора, но има крепости, замъци, статуи. Те са построени отдавна. Кой ги е направил? Те са дори по-мощни, отколкото на Великденския остров и с лица на кавказка раса, а не на монголоиди. Но науката мълчи за всичко това. Тя не иска да разреши мистерията на Нан ​​Мадол и Котра, която вече споменах.

Японците превземат Нан Мадол по време на Втората световна война и премахват чисто платинени резонатори. Тази платина веднага беше продадена. И те го направиха, а след разрушаването на Нан ​​Мадол, в Тихия океан започнаха такива бури, каквито не е имало от стотици години. Ето какво става. Оказва се, че цялата ни наука в универсален мащаб се контролира от един-единствен център ... От гледна точка на метафизиката всичко е ясно. Това са илюминатите и тези, които управляват илюминатите (това са „сиви кардинали“, някои от които работят във Ватикана) ... Това е такава конспирация, но ни казват, че тя не съществува.

Затова е измислена „теорията на еволюцията“ на Дарвин? .. Всъщност тя е създадена много преди Дарвин, а Дарвин просто я е изразил. За какво? За да се убеди земното общество, че всички хора на Земята произхождат от общ прародител с маймуна. Т.е. ние всъщност не сме космическа раса, въпреки че огромен брой митове, предания, легенди казват, че сме дошли от космоса ... Много митове сред различните народи говорят за това, но ние сме под внушение, че сме произлезли от маймуна .. . Масонската наука внушава.

Сега друга теория - „теорията на относителността“ на Айнщайн - за какво говори? Че няма скорости по-високи от скоростта на светлината и че етерните полета не съществуват, те просто не съществуват. Това означава, че няма по-високи енергии, няма информационни полета. А тогава как да обясним „черната материя“ на космоса, „черните дупки“. Как да обясним потока на материята от една вселена в друга? Няма начин ... И се оказва, че уж сме произлезли от примат, а нашите предци просто не са могли да дойдат от космоса, тъй като е невъзможно да летим със скоростта на светлината ...

Оказва се, че човечеството е откъснато от космоса от теорията на относителността на Айнщайн. Дори със скоростта на светлината трябва да летят векове ... Оказва се, че човечеството е заключено в клетка: от една страна - маймуна, а от друга - невъзможността да се движи в космоса с голяма скорост. Нещо повече, нашата история и хронология са напълно извратени. И дори това, което виждаме, учените „не забелязват“ или премълчават. Въпросът е: защо? .. Бяхме притиснати между теориите на Дарвин и Айнщайн. И тази "преса" притиска човечеството от двете страни ... "

В тази реч Г. Сидоров отбелязва неведнъж, че световният паразитен „елит“ зад тайните окултни общества вярва, че той произхожда от някаква извънземна раса, но на хората се внушава, че са произлезли от маймуна и следователно са низши същества и трябва да се подчиняват на „децата на боговете“. Ето защо истинската история на нашето минало е фалшифицирана, а артефактите от древността са внимателно скрити. Защото ако човечеството разбере, че има космически произход, то никога няма да се примири с ролята на чипираните роби в подготвения за него сатанински „нов световен ред“.

На тази сила всъщност служат всички корумпирани предатели на човечеството - фалшификаторите на историята, наетите говорещи, които разказват приказки от учебниците и изискват сляпа вяра в тях, както и „троловете“ и „хамстерите“ - псевдоразобличители на алтернативната история, "борци срещу псевдонауката" и др. деградирали слуги на паразитите, които предадоха не само човечеството, но и себе си заради "30-те шекела" на Юда. Само че всичките им усилия да измамят човечеството отиват на вятъра, защото през последните години все повече хора започват да задават все по-неудобни въпроси на всички тези наети бъбриви паразити. А колекцията от фентъзи произведения, наречена „Официална история“, поражда все повече съмнения относно нейното в най-малка степен съответствие с истинското ни минало.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.