сряда, 5 август 2015 г.

Статуята на дракона пред ОН

Става дума за мита за свети Георги, който убива Дракона. Винаги се говори за Дракона, а не за дракон изобщо. Този Дракон е кралицата от Орион. Митът е основан на историята за една разбунтувала се кралица, която отнела нашата слънчева система от кралицата на Орион. Св. Георги е тази кралица.
Горбачов помогна да се разтури Съветския съюз поради очакваното връщане на кралицата от Орион, която да си вземе обратно онова, което й е било отнето преди хилядолетия. Горбачов и другите световни лидери са информирани за това. Съветският съюз се разпадна едва ли не за едно денонощие, а Варшавският пакт вече е само спомен. Това не е резултат от бунта на хората, а рязка смяна на посоката от онези на власт.
Статуята, подарена на ОН, демонстрира обвързаността на Русия с разбунтувалата се кралица през 1991. Политическите лидери чувстват, че ако се обединят зад разбунтувалата се кралица, ще могат да устоят на силите на кралицата на Орион. Това беше стъпка в посока на подготовката на хората за извънземна инвазия.
Разбунтувалата се кралица, обаче, знаейки, че не може да се бори с превъзхождащата я военно кралица на Орион, избягала от тази система. Предполагам, че когато емисарите на кралицата на Орион се покажат, днешните лидери, повечето от които са влечугоподобни, ще се опитат да направят услуга на новата лидерка. Ще видим как ще стане това АКО този Жокер бъде разигран.
Повече информация за влечугоподобните има в сайта на Дейвид Айк и в библиотеката на ниво 27. Това са типични за 3-то измерение въпроси, които представляват основен интерес за инкарнациите от слабо- и средно-Напредналите нива. Много Напредналите не се спират дълго на това, защото намират много по-интересни аспекти на Играта.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.