вторник, 11 август 2015 г.

Имайте тоалетна хартия под ръка!

Адолф фон Буш започна своята война и пропагандните мелници (известни като медиите) се задвижиха на висока скорост. Толкова много мръсотия се излива от Вашингтон и днешните медии, че по-добре си дръжте тоалетната хартия под ръка, за да се избърсвате след телевизионните/радиопредаванията и вестниците. Това Е Играта. Американското правителство научи, че американците реагират благоприятно на всичко АКО се използват думи като „свобода” за оцветяване на техните престъпни действия. Краят на Играта е.
Американските нашественици казват, че отиват да „освободят” хората от правителството, което сами са избрали. Почти всички нашественици в исторически план са „освобождавали местните” от тяхното правителство. Това са пропагандни глупости! По радиото пускат „Бог да благослови Америка”, а би трябвало да пускат „Бог да прокълне Америка” за това, че не си гледа своята работа. Типично за извънземните от империята Орион е това, което прави сега Америка.
В САЩ се говори за „свобода на словото”. Но тази свобода се свежда до подкрепата на фашисткото правителство на Буш. Другите диктаторски правителства, разбира се, също имат тази „свобода”. Германците са били свободни да подкрепят Хитлер, а руснаците – Сталин, китайците – Мао и т.н. Законът на толерирането не е добре дошъл на Земята освен сред малка група много Напреднали.
Целта сега е да се премахне индивидуалността. Извънземни дадоха на земните правителства достатъчно технологии, за да направят това. Технологията е враг на духовния напредък и ИНСТРУМЕНТ на извънземните империи за подтискане на тези, които не са съгласни с правителствата, или които искат да държат свой собствен курс на развитие.
Под влиянието на Буш Америка, вместо да стане държава, която толерира свободата на мисълта/изразяването/самоопределянето, се превърна в страна, която се стреми към конформност и въвеждане на ред.
Годината от Ада продължава. Не се оставяйте да бъдете засмукани от пропагандата, която излиза от Вашингтон. Всичко това са глупости! Ще става по-зле.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.