събота, 15 август 2015 г.

Американският Нов световен ред

Твърди се, че колкото повече повтаряш една лъжа така, сякаш е истина, толкова повече хора я приемат ЗА истина. След като американското правителство позволи да се случи инцидента 9/11, то непрекъснато бълва поток от лъжи, за да манипулира по този начин американското общество и световното мнение. Така се подхранват илюзиите на онези, които искат да си останат заспали. Те си живеят обгърнати в измами и не искат да чуят нищо, което да разруши вярванията им за Америка. Защо ли? Защото в противен случай ще трябва да направят нещо относно онова, което са открили. Ще трябва да се събудят от илюзиите и да се изправят лице в лице с реалностите.
Повечето от световното население са въплъщения на любимци. Те са лесни за манипулиране. Те не искат да се събудят. Искат само да бъдат нахранени, напоени и да имат къде да спят. Онези, които планират курса на Земята в Играта разчитат на това, за да изпълнят своите цели. Слабо и Средно Напредналите Инкарнации също спадат в тази група, където е и невротичния патриотизъм. Слабо Напредналите Инкарнации се манипулират много лесно. Това е част от идентифицирането с тялото и контрола на духа.
Влечугоподобното, което сега е в белия Дом, знае как да манипулира масите с ключови думи като „свобода”.
Точно както империята Орион обхваща все повече сфери под свой контрол, така и Адолф фон Буш обхваща все повече държави под свой контрол и иска да има все повече васални държави. Сега САЩ се опитват да се превърнат в гласа на Земята, когато извънземните се върнат. Това е и маневра на последователните инкарнации – краят на индивидуалността и на индивидуалните Пътища. Сега Америка е по-голяма заплаха за света от Северна Корея, Сирия и Иран. В нея функционира правилото: Прави каквото казвам, а не каквото аз правя – това е мотото.
Каква е вашата роля в Играта? На участник или на наблюдател? Каквато и да е, това си е вашият път и трябва да извлечете максимума от него.
След решението на съда да отмени закона против гейовете и содомията, реших да отида в Ню Йорк на гей-парада провеждан на 29 юни. Това си заслужаваше да се отпразнува и моят Висш Аз подреди нещата така, че всичко да работи в моя полза. Беше ми казано, че моята Финална инкарнация има нужда от това преживяване и аз се радвам, че отидох.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.