сряда, 19 август 2015 г.

Насекомоподобните извънземни

Имам предвид насекомоподобната раса с човешки ръст от типа на мравките. Този вид наистина съществува и са в съюз с Империята Орион. Те, както и влечугоподобните, имат съюзници в четвърто измерение. Версиите им от 4то измерение са изцяло черни, без антенки или долна челюст и с огромни като на мравка очи. С тях съм имал работа в астрала. Те са доволни когато предизвикват хаос където могат. През 1999 искаха да попречат Матрицата 5 да навлезе в Играта. Опитват се да се координират със своите съответствия от 3то измерение. Ако искате да ги видите – гледайте Enterprise. Сходството е удивително. Не ги показват във всеки епизод, но ги дават сравнително често. Там имат за цел да елиминират живота на Земята. Това пасва на ролята на Империята Орион, която цели да контролира Земята, или „ако не можем да я контролираме ние, ще изметем от там човешкия живот и ще заселим отново планетата”.
Месец октомври е месецът на Хелоуин в САЩ и в някои други страни. Това е празник на мъртвите и е свързан с редица свързани с тях страхове. Призраци, съживени скелети, вампири и вещици са популярните персонажи на този празник. Има хора, които претендират, че са вампири и че пият кръв. Това идва от практиката на влечугоподобните на Земята, които и до днес са ангажирани в свързани с кръв ритуали. Повече по темата има във видеозаписа на Аризона Уайлдер на www.davidicke.com и в Transformation of America на Phillips & OBrien. Разликата между тях е, че те са истински и привърженици на Тъмните, включително физическите и астралните влечугоподобни. Съществуват влечугоподобни, които живеят под прикритие сред нас, които имат астрални съюзници, които влияят на другите и ги карат да вземат участие в тези ситуации.
Темата за вещиците винаги е присъствала – сега владее Хари Потър; всички тези персонажи показват какво можем ние КАТО Висш Аз. При християните този празник е Денят на Вси Светии или Задушница. Християните и Свидетелите на Йехова гледат на Хелоуин като на празник на дявола и го бойкотират.
Лично на мен този празник ми е забавен. Ако и на вас ви харесва – празнувайте го.
Краят на Играта е много сериозен период и ще ви трябват възможно най-много забавления. Това са необходими и важни преживявания. Съюзниците на последователните инкарнации от ниския астрал се вбесяват от забавленията и щастието, защото са противоположни на страха и отчаянието. Освен това Хелоуин със своите плашещи костюми, инспирира страхове, които не са като страховете, които хранят тези от ниския астрал. Но трябва да знаете и това, че Тъмните нямат намерение да губят цялостния контрол – те инспирират филмите с жестокости и мъчения, кланета, тонове кръв, за които лично мен не ме е грижа. Знайте, че страхът инспириран посредством тези филми, наистина храни тези от ниския астрал.
Правете това, което ВИЕ трябва да правите в това време на годината. Аз избягвам такива филми поради липса на интерес към кървавите сцени.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.