вторник, 18 август 2015 г.

Гордостта и Играта

Използването на думите „гордея се” е нож с 2 остриета. Командната структура на Играта/ДНК използва думата „гордост”, за да наблегне на мястото, на което искат да бъдете и да останете. Оттам нататък - ако нямате версията на Играта във връзка с гордостта, ще бъдете обект на мъчения.
Ето някои примери за одобряваните от Играта употреби на думата „гордост:
Горд от това, че си американец: никоя друга страна не е толкова обсебена от национализма, както Америка. Националистичното „бъди като нас” е типично за Тъмните последователни инкарнации и гледа от високо на онези, които искат да следват своя собствен път. То е контролиращо и доминиращо. Под-веригата на тази „гордост” е „обичай го или го остави” – мантра типична за фашистките или реакционни групи. Те не са достатъчно Напреднали, за да разберат, че ако обичаш страната си, ще я критикуваш, когато греши и ще я подкрепяш, когато е права. Истинските американци посочват недостатъците в страната и работят за преодоляването им. Сега Америка върви по пътя на тъмните под ръководството на диктатора Буш. това е характерно за Края на Играта.
Горд от това, че се жениш/раждаш: тези положения са свързани с основните вериги от преживявания. Медиите непрекъснато ни бомбардират с пропаганда, че трябва да се ожениш за противоположния пол и да се размножаваш. Това са глупости, свързани с командите, вложени от извънземните, които команди ни карат да се размножаваме. В крайна сметка, кой фермер би искал добитък, който не се размножава? Няма свързани с гордостта изявления, освен ако не се стремите да угодите на извънземните господари и други покорни на Играта хора. За съжаление повечето от населението на Земята е на това ниво. Правите онова, което са ви програмирали да правите - не е нужно да се гордеете с това. Това е комфортност. Най-много наблягат на правилата за размножаването овцете/добитъка. Играта разчита на тях да се подчиняват. Ако гледаш от гледната точка на Събудена Финална Инкарнация, няма място за гордост от това, че си се оженил, нито че си се размножил. Това е просто физическа функция, която сте били програмирани да осъществите. Няма място за гордост от това че си оставил тялото да властва над духа, НО за инкарниращия се дух е необходимо да има тези преживявания. Без тях духът не може да стигне до заключението, че няма защо да си горд от това. Истинската гордост надвишава онова, което сте били програмирани да правите.
Горд от това, че следваш стадото: Думата „гордост” се използва от онези, които искат да ви контролират и да предизвикат насила вашата конформност. Гордостта от външния си вид, от работата си, от начина, по който се изразяваш и т.н., е свързана с фалшивата гордост от комфортността. Ако търсите именно тази гордост, значи сте на гладкия път и избягвате каменистия път на неодобрението. Трябва да сте на този път, за да можете да го оцените. Това е свързано със Слабо и Средно напредналите инкарнации.
Ето и някои случаи на гордост, които карат играчите в Играта да се чувстват неудобно:
Гордост от това, че си гей. „Нямам нищо против гейовете, но защо не си стоят зад затворените врати и не си траят?” Често съм чувал това. А защо хетеросексуалните не си траят и не стоят зад затворените врати? Разликата е във веригите от преживявания, командите на извънземните и капаните на размножаването. Играчите в Играта гледат на гейовете като на заплаха, докато в същото време гейовете никога не са пледирали за това хетеросексуалните да спрат да бъдат такива. Просто връзката със същия пол кара някои от веригите с преживявания да натискат паник бутоните. „Неодобрението от бог” притеснява мнозина – всеки, който живее заради одобрението на външно божество (което в края на краищата е извънземно), не заслужава да бъде слушан. С такива хора не може да се спори, тъй като са духовно незрели. Не е предизвикателство да си ангажиран в хетеросексуална дейност. Земните човеци са програмирани да правят това. Това е Играта и тя потиска духовно. Но с активността на гейовете/лесбийките може да се стигне до духовно развитие. Това е истинския страх. Истинската гордост от това, че си гей (КОГАТО духът ти контролира нещата, а не когато това се дължи на изпълнената с команди ДНК на тялото) е от това, че си успял да прекъснеш една основна верига от преживявания и това ти дава възможност да напредваш по-бързо. Играта се страхува, че ако повече хора се присъединят към гейовете и лесбийките, могат да се събудят за своята истинска природа. Женитбите между гейове поставя играчите на Играта нащрек.
Гордост от разкъсването на дадена верига от преживявания. Това е нещо, за което си заслужава да се потупате по гърба. Преодолели сте сегменти от Играта и напредвате. Ще ви кажа едно – колкото повече напредвате, толкова по-малко ще парадирате с постиженията си в тези области. Ще получавате предимно лично удовлетворение от своя напредък. Може да споменете нещо на близки приятели. Това става при нива отвъд средно-Напредналите. Тези, които са на нивата преди тях, размахват знамена така, че всеки да ги види. Всички тези учители и др., които търсят последователи, се борят със своя път към напредъка. Колкото си по-напреднал, толкова повече се усамотяваш и ставаш наблюдател.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.