сряда, 26 август 2015 г.

Последователни закони. Отвличане на вниманието

Последователни закони

Мотото на Ню Хемпшиър е „Живей свободен или умри”. При все това там са  параноични във връзка с това да позволят на хората да се оженят за партньор по свой избор. Вече приеха закон срещу гей-женитбите, а сега искат да въведат закон забраняващ признаването на гей-женитбите сключени другаде. Затова „Живей свободен или умри”, ОСВЕН ако не си гей или лесбийка. Е, Ню Хемпшиър, време е да промените мотото си на „Подчинявай се или се махай” – би било много в стил Орион от ваша страна.
Обърнете внимание на това как сегашните правителства предимно седят и прокарват закони от два основни типа: закони базирани на последователните и закони базирани на едновременните инкарнации. Тези, които се основават на последователните, ограничават начина, по който останалите участват в Играта като ограничават индивидуалността. Основаните на едновременните инкарнации закони пък насърчават свободата на изразяването. Първият тип закони са позволени, защото са свързани с желанието да се създава конфронтация, в резултат от която се захранва ниския астрал и това улеснява завладяването от извънземните. Не винаги е ясно какво се цели с даден закон. Ще откриете, обаче, че повечето закони са основани на последователните стереотипи. Подчиняването на тези типични за последователните инкарнации правила означава да отдавате силата си на структурата Орион. Това е сложна концепция, която Много Напредналите трябва да разнищят възможно най-добре.

Отвличане на вниманието

Ето някои видове дискриминация, над които можете да изпробвате уменията си да наблюдавате:
„Февруари е месец на черната история” – това е единствената раса, която има цял месец, посветен на нейната история в САЩ, което нямаше да е лошо, ако имаше месец на „червените”, „белите” и „жълтите”. Обаче няма.
Има ден на майката, ден на бащата, даже ден на дядовците и бабите, но няма ден на тези, които живеят сами.
Идеята, че дадена група е по-добра от другите непрекъснато се атакува, но при все това на групата, която твърди, че е избрана от бога, се позволява да дискриминира останалите.
Осми март е „Международният ден на жената”. Къде е „Международният ден на мъжа”? Няма такъв.
Какво ви казват вашите умения да наблюдавате за всичко това?

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.