сряда, 1 април 2015 г.

Проблем, реакция, решение

Дейвид Айк разкрива много добре този проблем. Играта използва тези неща, особено към края си, за да контролира обществеността. В Босна това бяха кадрите на хора, които бягат от своите родни градове и кадри на купчини мъртви тела. В Ирак беше „убиват хора” - и още по-големи купчини тела. Сега в Либерия, която е в гражданска война от години всичко се повтаря. Тук мъртво тяло, там мъртво тяло – навсякъде мъртви тела. Ако не е в интерес на Играта, рядко ще чуете да се споменава нещо за тази страна. Същото важи и за Босна и Ирак. Във вестниците се тиражират вести за бомбардировки и мъртви либерийци, скупчени през американското посолство и молби към Америка за помощ. Всъщност Американците НАСТОЯВАТ да изпратят войскови части в Либерия и се опитват да заблудят американците и да ги накарат да си мислят, че други искат това.
От цяла вечност снимки на мъртви тела и нещастни хора се използват за манипулиране на хората. Разчита се на породената от идентифицирането с тялото реакция „да се направи нещо за мъртвите хора”. Духовно Напредналите, които са Много Напреднали и Финални Инкарнации, знаят за какво става дума. Ама умирали... е, и? Всичко това е само Играта, а вие не сте своето тяло. Само че онези, които се идентифицират с телата си, вярват, че СА своите тела – те са духовно неми и вярват, че животът е свещен. Налице са всички елементи за ситуацията „проблем-реакция-решение”.
Гражданската война и вътрешно държавните проблеми не са световен проблем. Прекратяването на едновремешни конфликти само удължава процеса. Те трябва да бъдат разрешени вътре в самите себе си. Оставете ги да се бият и да преживяват това, което са решили. В такива случаи на гражданска война и ДВЕТЕ страни искат да се бият. Това са си техни преживявания и техен избор. Намесата ги лишава от преживяванията - по своята си природа тя е характерна за последователно инкарниращите се и отрича преживяванията.
Разбира се, когато става дума за чужда и външна намеса, е съвсем друг въпрос. Затова, когато САЩ нападна Ирак, започнаха действия на партизаните с цел да се изгони натрапника и хората да се върнат към своето ежедневие.
Оставете либерийците (повечето от тях са любимци) да си продължават гражданската война. Оставете ги САМИ да решат вътрешните си дела. Същото важи за всяка друга част от света. Освен в случаите, когато не това е планът, когато това е в противоречие на плана на последователно инкарниращите на Земята и за отричането й като планета, на която да има последователно инкарниращи се. След Либерия, ситуацията „проблем-реакция-решение” ще бъде създадена другаде. Къде ще бъде следващото място?

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.