петък, 3 април 2015 г.

Въздействия от страна на астралните същности във връзка с Матрицата 5

Знаех, че това ще се случи поради съдържанието на материалите от Матрицата 5 и предназначението й във връзка с Края на Играта. Знаех, че някои хора ще бъдат лесно манипулирани от определени астрални същности, за да се противопоставят или изкривят материалите на Матрицата.
За щастие, съществуват мнозина читатели на тази книга, които са наясно и могат да разберат за какво става дума, когато се случи нещо такова. Направен е австралийски сайт, в който материалите от Матрицата 5 се тълкуват и представят погрешно. Авторът на сайта се е обявил за Финална Инкарнация, която може да излекува онези, които са в обсега на аурата му. Иска хората да му задават въпроси и твърди, че в даваните от него отговори имало ключове за техния напредък.
Авторът на този сайт не е упълномощен от мен да прави това, не е финална инкарнация и се опитва (съзнателно или не) да сложи не ключове, а ключалки за онези, които се стараят да напреднат. Той иска неговите последователи да се къпят в неговия блясък. Дори само това трябва да ви говори достатъчно. Той е манипулиран от определени астрални същности, които са сериозно обезпокоени от съществуването на Матрицата 5. Те искат да отвлекат вниманието на търсещите и да им попречи да използват ключовете дадени в нея, за да излязат от Играта. Те смесват истината с чисти лъжи. Освен това въпросният сайт прославя употребата на наркотици и някои други астрални капани и работи за Играта. Целта на Матрицата 5 е да ви помогне за индивидуално излизане от Играта.
Няма нужда да казвам изрично, че всеки може да пише каквото си иска, но без да се прави, че притежава за това моето одобрение. Освен в случаите, когато дам лично одобрението си за нещо, считайте, че такова изрично одобрение от мен липсва.
В Матрицата 5 аз споменавам за желанието на Напредналите Инкарнации – освен когато специални причини налагат обратното – да стоят в сянка от вниманието на обществеността. Този проект Матрицата 5 е уникален за едновременните инкарнации на Земята. Затова за желаещите да бъдат Събудени Финални Инкарнации е по-добре да се задоволят с мястото, на което се намират и да не се опитват да се правят на това, което не са. Проектът е предвиден за самостоятелен и индивидуален напредък, а не като религия, която да има нужда от последователи. Аз споделям с вас своите преживявания и впечатления и искам от вас вие да откриете своите такива, а не да ме издигате на пиедестал.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.