събота, 4 април 2015 г.

Хакери на сънуването

Това е една интересна система, изградена на основата на Кастанеда и кибер магията:

Групата Хакери на сънуването е основана в началото на 90 г. Това са съвременни магове. Те изследват сънуваната реалност. Смятат сънищата за защитени програми, чиято защита може да се пробие с типичните за това методи. Оттам и наричат себе си хакери.Те са изследователи на непознатото.

В структурата им има няколко основни групи, всяка от които разработва определенa тематика – например прогнозирано управление на събитията. Всяка от тях е в във връзка с по няколко групи от хакери второ поколение – тези които непосредствено продължават традицията. Има и последователи, които просто се интересуват от работата им и имат достъп до публично публикуваните им разработки. Всички тези хора са свързани с тях. В няколко други страни и градове също има групи, които следват тяхната методика и споделят идеите им, но не са свързани с тях и си работят самостоятелно.

Изследването на сънуваната реалност позволява да се открие ключа към много от тайните на вселената. Обикновено хората разглеждат сънищата като нещо несъществуващо, а в най-добрия случай се опитват да ги тълкуват. Хакерите подхождат по-различно.

Какви закони действат в сънуваната реалност? Оказа се че за човека винаги присъства забрана на осъзнаването/ осъзнаването е блокирано. Обикновено насън човек преминава от сюжет в сюжет подобно на сляпа марионетка. Сънят за нас е толкова привичен, че дори не се замисляме защо нещата в него се случват именно така, а не иначе. Сънят си е сън, какво да му мислиш. Според хакерите всеки наш сън съответства на определена програма. Промени ли се съня, променя се програмата. Все едно някои постоянно сменя дискове с игри и в съответствие със записа на поредния диск на нас ни се присънва този или онзи сюжет. А слепите марионетки послушно „озвучават” записа. Какво правиш, с кого се срещаш, от кого бягаш или кого гониш – десетки сюжети – и в тях ти си главното действащо лице. При това нямаш възможност да променяш записа – файла е read only. Но ако сънищата представляват защитени програми, изниква въпроса, не може ли да се пробие тази защита? Оттам и названието на групата „ хакери на сънуването”. Дон Хуан е съветвал Кастанеда като метод за осъзнаване на сън да търси ръцете си в сънуването.

Какъв е смисъла на това действие? Да вкараш в програмата на съня своята малка програма. „Вирусът” който бавно, но нетоклонно ще изпълни разрушителното си действие. И в един момент програмата поддава и ти се осъзнаваш в съня. Фактически се събуждаш в съня, съзнанието ти излиза из под опеката на програмата за сънища. Сънят се превръща в осъзнат (съновидение). Възможно е да се действа от тази позиция, но не задълго. След няколко минути, или дори секунди програмата на съня те регистрира. И съответно се опитва да възстанови предишното положение, а именно – или губиш осъзнатостта и се връщаш в нормален сън, или просто те изхвърля от съня и се събуждаш. Не след дълго понатрупваш опит в това. С времето – ако не допускаш грешки – тези опитности се увеличават. И тогава се случва нещо удивително: програмата за сънища трябва някак да те впише, ето защо просто променя статуса ти, така че той да съответства на новото положение (пренаписва програмата ти в по-висока версия и ниво).

Хакерите използват различни трикове в разработките си kato oсновната задача е да се постигне осъзнаване в съня.

http://dreamhacker.narod.ru/index1.htm
http://forum.dreamhackers.org/
http://integrity.org.ru/hackeros/
http://www.dhlab.ru/forum/

Превод и компилация: Jade

http://colorsofmagic.net/index.php/magicheski_materiali/index/%D1%85%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%BD%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.