петък, 17 април 2015 г.

Емоционалният огън. Стадният манталитет и жертвата/злодея

Емоционалният огън

Оцветяването с емоционален огън е валидно докато контролирате емоциите си. Всеки ден виждам хора, които се оставят емоциите им да ги контролират. Казват куп обидни неща на някого за нещо, което не разбират и ако този някой им позволи това и се остави да го контролират. Почти всички инкарнации са контролирани от емоциите – това е типично за техния процес на учене. Мнозина се чувстват засегнати от неща, които им се подхвърлят от другите. Според мен, когато емоциите контролират другия човек, по-добре е да се оттеглите, отколкото да навлезете в такава връзка. Когато сте на ниво Финална Инкарнация, вашият Висш Аз контролира емоциите ви, а не обратното. Докато сте в Играта, не можете да оцените достатъчно стойността на тези емоционални преживявания за вашия Висш Аз. Но в по-висшите плътности именно емоционалния огън става от съществена важност за вас. Ще разберете това, КОГАТО станете готови – не преди това.
Стадният манталитет и жертвата/злодея

Член на реалити щоу се оплаква от липсата на честност при някои от участничките в шоуто, като ги нарича „кучки” и „курви”. Събеседникът му, обаче, казва (зад гърба му) „той има проблем с жените”.
Стадният манталитет на идентифициращите се с тялото си жени им говори, че ако имаш някакъв проблем с една от тях – имаш проблем с цялото стадо крави. Ако събеседникът му не беше контролиран от вложените от Орион команди, щеше да може да каже, че проблемите му с тези жени са валидни и оправдани. Непрекъснато наблюдавам това – ако някой мъж каже нещо против някоя жена, веднага следва реакцията „ти мразиш жените”. ТОВА Е СРЕДСТВО ЗА КОНТРОЛ! Проблемът не е в мъжете, които правят това, което се предполага да прави мъжка инкарнация, избрала едновременния път. Соченето с пръст трябва да се насочи към жените, които позволяват да бъдат ретро-манипулирани във връзка с нещо, което е много типично не за едновременните, а за последователните женски инкарнации.
Жените, особено в Америка, отговарят на названието „мъжемразки” в периода на Края на Играта. Това е едно на ръка, но слабите мъже ги оставят да се измъкнат с оскърбления, вместо да признаят, че западните жени са станали като последователните инкарнации по манталитет и са прегърнали методите на Орион в процеса на отричането на едновременния път. Това дава сила на Тъмната полярност и на извънземните. Така те могат да се намесват в сектора на едновременните инкарнации на Играта. Ако някоя жена ви лепне етикета „ти мразиш жените” не се оправдавайте и защитавайте – точно това искат те, за да заемат позата на жертви.
Други под-категории на стадния манталитет:
- щом изразите несъгласие с нещо еврейско или с нещо, което прави Израел, да ви бъде сложен етикета „ти мразиш евреите”. Заемат позата на жертви, защото така играят ролята на злодея спрямо другите. Палестинците за израелците сега са като местните американци на времето за европейските нашественици.
- щом изразите несъгласие с някой черен, непрекъснато чувате „ти мразиш негрите”. Те искат да няма расов подход към тях, но напомнят на всекиго ЗА своята раса. Много са чувствителни, ако някой използва расови термини спрямо тях, но самите те ги използват спрямо другите. Ако не искат да чуват по свой адрес „черньо”, не бива да използват „снежинка” или „белчо”, които имат същия ефект върху другите.
Същите опити се правят и от южноамериканците, испано-говорящите и др. групи със стаден манталитет.
Тези, които си играят на жертви и злодеи, обвиняват ВСИЧКИ бели за това, което някои ЗАПАДНО европейски страни са правели в миналото.
· Това също говори за идентифициране с тялото, особено когато като едновременна инкарнация си бил част от тази група.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.