сряда, 29 април 2015 г.

Физическата смърт: събитието, което не може да бъде променено

Четох статия за смъртта на един актьор, озаглавена „Това не трябваше да се случва”. Обичайният коментар от типа „умря твърде млад/твърде скоро”.
Часът и начинът на смъртта ви е бил избран от ВАС като Висш Аз за всяка от инкарнациите ви. Висшият ви Аз няма да позволи да умрете преди този момент и ако е необходимо пряко ще се намеси, за да предотврати ненавременната смърт. Той няма да позволи и да живеете по-дълго от предвиденото и ще направи така, че това, което е било решено, да се случи.
Обстоятелствата, свързани с вашата смърт, ви осигуряват определени преживявания. Ако тази смърт трябва да бъде насилствена или резултат от нещастен случай, вие ще бъдете на точното място и в точния момент, за да може това да се случи.
Има ТОЛКОВА много информация и ДЕЗинформация за това какво да не ядете, пиете, пушите и т.н. Въпреки цялата тази информация, обаче, хората използват тези продукти, които са вредни. По цигарите има надписи, че убиват, но хората продължават да ги пушат. Това са техния път и техните преживявания. Даже непушачи умират от рак на белите дробове в резултат от замърсения въздух, докато мнозина пушачи не умират точно от това. Не можете да умрете при обстоятелства, които вашият висш Аз (вие) не е одобрил.
В статията пишеше, че смъртта му е можела де се избегне, ако бил отишъл на лекар и ако бил последвал съветите на лекарите. Не го е направил, защото неговият Висш Аз е знаел, че това би било в противоречие с планираното събитие.
Има пушачи, които между две цигари ще ви кажат какво да ядете и какво не и такива, които знаят кое е най-добро за всеки друг. Запомнете следното: ако подобен благоприятно действащ продукт ви попадне И вие се почувствате привлечени от него и подтикнати да започнете да го използвате, значи е за вас! Ако не се почувствате привлечени – отминете го. Каквото и да представлява – той не е за вас. Вашият Висш Аз ще направи така, че онова, което ви е необходимо, да ви бъде осигурено по време на инкарнацията, която преживявате. За мен някои продукти са добро попадение – казах на хората край мен за тях, но те не се заинтересуваха и не поискаха да узнаят нещо повече за тях. Това обаче си е техният път и аз не ги насилвам и агитирам щом видя, че така са си решили.
Помнете – вашият инкарнационен път е уникален и индивидуален. Вземайте онова, което работи за вас и отхвърляйте останалото. Ако нещо е добро за вас, не мислете, че е добро за всеки друг. Ако мислите, че така всички ще живеят ПО-ДЪЛГО, това е част от вашия път и преживявания. Ще чувате неща от рода на „о, ти си на ... години – трябва да правиш това и това”. Ще чувате апели от типа „Следвай водача на стадото”. Ако го следвате – това са си вашите преживявания. Ако не го следвате – това са си вашите преживявания. Тичайте да си слагате ваксини против грип за идентифициращи се с тялото си – тялото реагира на паниката и на липсата на безсмъртие. Ако все още се идентифицирате с тялото си, преживяванията ви ще се различават много от преживяванията на тези, които вече са прекъснали тези вериги от преживявания. Правете това, което трябва да правите ВИЕ и следвате СВОИТЕ преживявания. Само не забравяйте едно: НЕ МОЖЕТЕ да умрете преди да ви дойде времето, независимо кога е този момент.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.