събота, 18 април 2015 г.

Осъзнатите хора

За осъзнатите хора, при които връзката с душата е достигнала 50% е изключително трудно да бъдат в този свят. Когато човек започва да се чувства с душата си, той гледа на света със съвсем различен поглед. Той го вижда  диаметрално противоположно в сравнение с човека, който е все още в системата. Всяка ситуация, която се случва с него или другите, това дори не може да се нарече виждане по свой собствен начин, той я чувства.

От една страна такъв човек се отнася към ставащото спокойно, вече знаещ, че просто е в театър, където всички участници играят своята роля, без да разбират че те изобщо играят. От друга страна, в даден момент има изгарящо желание, почти необходимост да направи нещо, за да помогне, усещайки доста необичайно за нашия свят чувство на огромна любов и състрадание към всички.

И в същото време идва разбирането, че вас ​​не само не ви чуват и дори не се опитват да направят това, но и това, че съзнанието на много хора така здраво пази защитата си, своите рамки и блокажи, че всяка произнесена дума от теб се възприема на някакъв друг език, който е напълно неразбираем. Човек, който те слуша, почти веднага изгражда между вас каменна стена се опитва да избяга.

Автор - Алена Белецкая

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.