сряда, 15 април 2015 г.

На пълнолуние се увеличава негативното влияние на същностите от низшия астрал върху човека

 Смята се, че на пълнолуние се активират всички тъмни сили. Но защо точно това време е толкова благоприятно за проявлението им на Земята? Отговорът на този въпрос се съдържа в книгата на Николай Левашов "Последното обръщение към човечеството":
"Минималната дебелина на качествената бариера между физическите и ефирните планове се наблюдава между 12 часа през нощта и 4 часа сутринта. Това време е максимално благоприятно за действие от страна на астралните животни. И неслучайно във всички приказки, легенди, предания, в това време действа нечистата сила под формата на дяволи, вампири, вещици, върколаци т.н. Колкото и странно да изглежда на пръв поглед, в тези стари приказки има много повече истина, отколкото в нашата съвременна наука... Освен ежедневните колебания в плътността на качествената бариера между физическите и ефирните планове, на нейната дебелина влияе и Луната.
Всички нива на нашата планета, образуващи формата на материята, протичат и на Луната, насищайки нейните планове. Така, както и Слънцето насища тези форми на материята във всички нива на Земята. Това протичане е максимално в дните на пълнолунието, което води до намаляване на дебелината на качествената бариера между физическите и ефирните планове. Тогава се усилва отрицателното влияние на ефирния и низшите астрални планове върху човека. При неутрализация на това отрицателно влияние, дебелината на защитното пси-поле намалява и става минимална в дните на пълнолунието.
Това, повтарям, е благоприятно условие за активни действия от страна на астралните животни, които веднъж намерили слабите места в защитата на тялото, правят пробив и "изпомпват" през него потенциала на тялото - жизнената сила на човека. 
Припомням, че физическото тяло, разделящият материал, освобождава формите на материята, образуващи този материал, чието протичане между нивата дава възможност за развитие и цялостност на телесната същност на човека. Чрез пробива в защитата тези форми на материята започват да изтичат по канала от човека към астралните животни, което им позволява да поддържат съществуването си и предотвратява разпадането на телата на тези същности. При това в мястото на пробива се нарушава структурата на клетките на физическото тяло и телесната същност на човека-донор.
За да получат възможност да източат част от потенциала, генериран във физическото тяло на човека, астралните животни трябва да се съгласуват с неговите качествени структури. А тъй като нивото на еволюционно развитие на астралните животни е значително по-ниско от нивото на развитие на човека, става просто трансформация на човешките структури до нивото на структурите на астралните животни.
Освен разрушение на защитата и източване на енергия (астрален вампиризъм), са възможни още няколко други видове действия върху физическото тяло от страна на ефирния и низшите астрални планове на планетата. Как може да се прояви това?!
Ако по една или друга причина, човекът има отслабено защитно пси-поле, възниква възможност не само за пробив на някое място, но и преминаване през защитата и "улавяне" (превземане, обладаване) на физическото тяло от друга същност. Освен това, може да влезе както човешка същност, така и същността на което да е астрално животно.
На пълнолуние, когато отрицателното влияние на енергийните потоци от астралния и ефирния планове е максимално, и без това слабата пси-защита е подложена на още по-голям натиск. А в някои случаи защитата може съвсем да изчезне...
Във физическото тяло, което няма пси-защита или пък има, но тя е много слаба, може да влезе всяка същност от ефирния или низшия астрален план.
При това такава същност може да превземе чуждото физическо тяло както временно, така и завинаги. В последния случай човешката същност бива напълно блокирана от нашественика или се изключва съвсем , като при смърт.
Когато във физическото тяло на човека живее "чужда" същност, то се явява средство, с чиято помощ същността на нашественика реализира своите желания и потребности..."

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.