четвъртък, 24 август 2023 г.

МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКА ПОЛИТИКА от Габриел Чирон -2

 Та защо е трябвало древните викинги от Швеция да слизат по Волга през Русия? Те са се опитвали да скицират още веднъж древния маршрут на пилигримите към Асгаард, Агарта, (Asgaard, Agharta) по пътя на коприната. Те искали да пристигнат физически живи до Асгаард, вместо да стигнат само духом с валкирите (Valkyries), ако ги убиели в битка!

9. Понеже на малките сиви човечета – населението от типа на делфините от старата лунна еволюция на Луната – било обещано възраждане на расата им съгласно новото междугалактическо споразумение, или Пакс Галактика, на тях им било позволено да извършват насилствени похищения с цел кръстосване с отбрани американски жени и им била предоставена планета, на която да могат да отгледат тази нова сиво-американска хибридна раса, наречена Есесани (Essesani). Американският телевизионен филм-откровение за извънземните, наречен Нашественици (Intruders), разкрива това твърде буквално.

Очевидно този план фактически е завършен, макар че продължава заключителната програма по извличане на сперма от американски мъже, която може да се използва за по-нататъшно изкуствено оплождане на малки сиви жени. Малките сиви човечета, обаче, не са от Зета Ретикули. Зетите са друга раса и именно те са похитили Бети и Барни Хил. Онези, които не правят разлика между зетите и малките сиви човечета, и обратно, са невежи. Също така, представителите на расите от Ригел не са нито зети, нито малки сиви.

Що се касае за онези, които смятат, че на Земята се води някаква битка между малките сиви и високите блондини, то те също са в неведение относно новото междугалактическо споразумение. Обаче е вярно и това, че влечугоподобните имат естествено, изначално превъзходство над малките сиви човечета и понякога третират дори тях като хранителни продукти, а това е неприятен проблем, с който малките сиви трябва да продължават да се справят. Но едно нещо е съвсем сигурно – куполовидните древни градове на малките сиви човечета на Луната вече не функционират като такива. Също така, техните квадратни летящи чинии вече са антики, макар че земните хора все още ги виждат от време на време.

Предупреждението на андромеданците, че те ще „изтеглят Луната надалеч“ (за да избавят Земята от похищенията и програмата за кръстосване на малките сиви човечета) е само по себе си прах в очите, тъй като според други контактьорски източници тази програма фактически е вече завършена.

10. Именно арийците от планетата Ера (Erra) в Плеядите се свързали с Хитлер и го подтикнали да продължи програмата си по осигуряване на арийска превъзходна раса, която довела до геноцида, извършен както над евреи, така и над цигани през Втората Световна война. Те също така обещали на Хитлер военна помощ и плеядианска технология за построяването на летящи чинии и лъчеви оръжия. Ето защо американците казват, че немските самолети били съпровождани от „огнени изтребители“, или НЛО. Но галактическите сили не позволили на плеядианците да помогнат на немците в завладяването на света, ето защо те трябвало да се укротят и позволят третия Райх да бъде преустановен. Обаче нов геноциден четвърти Райх, очевидно унаследил сътрудничеството на влечугоподобни и арийци, сега провежда геноцид на Земята, като Африка се явява първата му цел посредством инжектиране на СПИН сред африканското население по програми на ООН за ваксиниране. Това също така обяснява и защо неоконсерватистите на Буш от Новия Световен Ред искат всички американци и британци да бъдат ваксинирани колкото се може по-скоро, ако не с ваксина против мнима едра шарка, то поне с противогрипна ваксина. Така тяхната последна стъпка е да пуснат на свобода ужасна разработка на свръхгрип в Америка и Европа, който ще накара американци и европейци да приплачат за ваксина против новия убийствен грип. В началото новата ваксина е в „малки доставки“, което подлъгва хората сами да я търсят, вместо да се борят срещу нея, както постъпиха с потенциално смъртоносната ваксинация против разновидност на дребна шарка, която ще премине в грипен бум. Щом веднъж тези копелета се докопат до телата ни с ваксини и/или микрочипове, с човечеството е свършено. Те ще са постигнали абсолютната власт на Новия Световен Ред и всяка лична свобода, истина и съвест ще престанат да имат значение. С властващите сили на две галактики, поддържащи тази възмутителна жестокост спрямо човечеството на Земята, е трудно да се види откъде би могло да дойде спасението!

11. Плеядианците изпратили тук, в Израел, нови генно проектирани мъж и жена – Исус и Мария Магдалена, – които да поемат проарийско духовно ръководство на Земята и поставят началото на нова Едемска колония със свръхарийска синя кръв. След разпъването на кръста, или псевдосмъртта на Исус, той и Мария Магдалена отишли в Андора в Пиринеите и започнали нов Едемски период на възпроизводство, при което се появила нова човешка раса в южна Франция, наречена „катари“. Но Шум-арийските властелини не можели да позволят на тези нови арийски разплодни животни да оцелеят, защото това щяло да убие поддържания от тях управляван от влечугоподобни елит и програма по внедряване на синя кръв, и те организирали изколването на катарите. Само една шепа от внуците на Исус Христос са оцелели до днес в Андора, но с числеността си те не представляват заплаха за Шум-арийската програма по внедряване на синя кръв, провеждана в наши дни от такива фамилии като Рокфелер, Ротшилд и кралските семейства на Великобритания и Европа. Всички тези фамилии изпълняват обреди на човешко жертвоприношение към Луцифер, както повелява тяхната илюминатска система от убеждения. Жертвоприношението към „боговете“ на влечугоподобните разбира се датира от времето на Атлантида и било провеждано при маите, толтеките и ацтеките в Мексико до съвсем неотдавна.

И разбира се, нито в Мексико, нито в Индия ще признаят, че притежавате психични умения, ако не сте се усъвършенствали достатъчно, за да станете „нагуал“ или „нага“ – еквивалентът на влечугоподобните йоги. Това не означава, че висшето човешко развитие е предимно зло или повлияно от влечугоподобните, въпреки това то е допълнителна дилема за нас, човешките същества. Ние имаме други възможности за избор отвъд арийския технологичен атеизъм и човекоядството или вампиризмът на влечугоподобните. Някъде между империята Борг и илюминатския вампиризъм е пътят на осъществимата човешка еволюция, даже ако в края на краищата тя не успее да се вмести на тази претърпяла пълно корабокрушение Земя на нееволюцията и антиеволюцията.

Трябва да е ясно, че на човечеството са били подавани еднакво големи количества информация и дезинформация от извънземни източници. Също така трябва да е ясно и това, че само индивид в уединение, или малка група от двама-трима тук-там, могат да обхванат цялата картина така, както е представена в тази статия. Изглежда живеем в незряла вселена, където преобладаващите раси на две цели галактики могат да се държат като заблудени, жестоки и безчовечни съдници. Сякаш броят на местните космически богове се удвоява, в качеството им на местни космически дяволи и от двете страни на междугалактическия политически фронт, когато Андромеда, или Хатон (Haton), влиза в съюз с Млечния път, или Орвонта. Можем само да се надяваме, че човекът-молец (Mothman) или хората-птици – очевидно истинските старши раси на Орвонта – ще постигнат някакво споразумение с арийците от Андромеда, така че по някакъв начин последните да се съгласят да спрат текущото унищожаване на Земята и човечеството.

Някои от вас може да попитат как се вместват умовците (Ummos) във всичко това. Бих казал, че те са местните по-големи богове на съседните планети с раси от Андромеда. Те са по-големите богове, за които се предполага, че са победили титаните, или гигантите, и са ги прогонили от Земята. Това трябва да се е случило преди 50000 години по време на въвеждането на Адам и Ева. Умовците са научна, антидуховна раса, която счита, че превъзхожда земните хора с толкова много, че на практика експлодират с техните големи и претъпкани догоре мозъци. В духовно отношение те отчаяно се нуждаят от кундалини йога и по-благородните, приветливи и духовно зрели влечугоподобни знаят това, но не са в състояние да им помогнат.

Друга раса – ярганците (Iargans) от планетата Ярга (Iarga), които в древен Египет били известни като водните кучета, тъй като имат лица като на кучета и са земноводни плувци, имайки много малко сухоземни области на планета си, – също се е опитвала да оказва помощ чрез установяване на контакт и обучение на някои холандци, защото народът на Холандия живее край океана и има голямо население върху много малка сухоземна територия, по което малко си приличат с Ярга. Ярганците са се опитвали да допринесат за по-хармонични управление и култура в Нидерландия напук на господстващите Илюминати, действащи чрез холандските кралски особи и приятелските им кръгове. Местоположението на планетата Ярга очевидно е до звездата Процион, която не е съвсем арийско владение. Всяко арийско установяване там има за цел да държи под око ярганците, за да не се бъркат в плановете относно Земята.

Друга силно замесена извънземна раса са жълтооките, белокожи „голямоноси сиви“ от Сириус, които основали Баба-лион (Baba-Lion), Баща Лъв – или Вавилон в Месопотамия, като развъден център на котешкия народ от Сириус за създаване на своя собствена ускорена хибридна раса, едната половина от която станали евреите, а другата половина – арабите. Арабите имат големи криви носове поради техните сириански предци. Ето защо древна Сирия се наричала Асирия, което значи „Сирия на Земята“.

Сирианците очевидно не възприели бездушно радикалните геноцидни нападки срещу арабските народи от страна на Новия Световен Ред и решили, че са в правото си да извършат космическо нашествие над Америка и Великобритания, за да спрат това, но, както изглежда, андромеданците и влечугоподобните заедно с хората-молци не позволили това по свои собствени съображения, които вече бяха описани. Така някой би допуснал, че Сириус има неопределена позиция по отношение на Земята.

Колкото до жителите на Сириус Б, които очевидно са риби, те самите дълго време са били наблюдатели и генни инженери, които първоначално спомогнали за развитието на делфинските раси на Луната (когато тя заела земната орбита самостоятелно като жива планета), а по-късно за внедряването в океаните на Земята на генно проектираните подобни на сепии същества от Сириус Б, които се явяват прастарците от митовете „ктулу“. Тези първични подводни същества са същите, които в книгата „Дзиян“ се наричат „водни хора, ужасни и лоши“.

На тази планета няма човешки раси, които да не са възникнали от имплантирани маймуноподобни хора от някъде другаде, съчетани с кръстоски от съседни звездни системи. Водещите началото си от Земята антропологични т. нар. „научни теории за произхода на човешкия род“ са просто израз на невежество с много малко попадения в него. Всеки, който е способен да обработва космическа информация, знае това. Дори нашите Йети и Голяма Стъпка са нисши човешки раси, възникнали в резултат на кръстосване на ранноимплантирани човекоподобни маймуни от другаде с местните горили или човекоподобни маймуни на Земята, изправени на крака, за да бъдат храна на влечугоподобните. Йети и Голяма Стъпка, следователно, представляват еволюционен спад – срамно потомство на неандерталската раса. Също така факт е и това, че все още има оцеляла колония същински неандерталци в отдалечените райони на Аляска и много тамошни хора знаят това, макар че болшинството други, с които те разговарят, отказват да „повярват“, което вероятно е най-добре за оцеляването на онези нещастни неандерталци. Аз предполагам, че Илюминатите биха искали да ги имплантират, както и да ги използват за жертвоприношения.

Съществуват ли тайни колонии на Земята, с наскорошни преселници в Ориента от планетата Марс, както неотдавна бе съобщено – сигурно. Някой от тях дори се държали като често споменаваните „ориенталски“ мъже в черно. Помните ли, когато съобщиха по новините, че НАСА получила телевизионни сигнали от „лицето на Марс“, изобразяващи огромен брой марсианци, измръзнали и изгладнели до смърт след като Марс бил изведен на настоящата си орбита? По онова време се образувала типична илюминатска властваща класа на технологични бюрократи, които били построили подземни градове за собственото си оцеляване, точно от същия тип, каквито има и на Земята – където те са се заровили сега и в които ще се опитат да се уединят, когато започне ужасния геноцид на повърхността за изтребването на всички нас. По ирония същите тези Илюминати, на Земята построили за себе си видима „алтернатива три“ – град за оцеляването си на Марс, с марсианска помощ! Така кръвожадните лоши момчета от Земята си сътрудничат с кръвожадните лоши момчета от Марс. И всички те са истински марионетки на лоиите влечугоподобни момчета, обрисувани от Дейвид Айк. Но накрая нещата може и да не се развият така добре за тези илюминатски некрофили. Съществува Закон за кармата, според който всекиму във вселената рано или късно ще се върне всичко онова, което той е сторил на другите, в който случай няма да има „къде да избягаш, нито къде да се скриеш“.

Това, което се случва на Земята в този момент, е заключението на жесток, антиеволюционен генетичен проект – с най-добрите намерения при съставянето му и най-лошите намерения при съвместното му изпълнение.

Целият този фалшив Апокалипсис не е нищо друго освен грозно свидетелство за гнила междугалактическа политика. И що се касае за огромното болшинство хора, които никога няма да се заинтересуват и научат тази космическа информация, те ще измрат в невъобразими количества като жертвени овце, каквито действително са. Пропагандирането на Новия Световен Ред и „тероризма“ на полицейската държава ще ги доведат до планирания завършек та дори и ще блейнат в изблик на обидена сдържаност срещу статии като тази, например, които, разбира се, са „манивела за теориите на конспирацията“. Те ще сграбчат своите кръстове, или компютрите си, заплашвайки с юмруци всеки един, който се опита да им каже какво всъщност се случва на планетата Земя. Колкото до глупавите мюсюлмани, те ще продължат да се оставят да бъдат вербувани от ЦРУ чрез Ал Кайда, за да служат като глупави ударни войски за автотерористичните действия на американци, британци и европейци към ускоряване на военното положение и засилването властта на полицейската държава – точно както Владимир Путин използва чеченските „бунтовници“, за да бомбардира руски жилищни комплекси и театри.

Можем ли да очакваме или се надяваме на помощ от вселената или на добронамерено нашествие, което да изведе лошите влечугоподобни, Илюминатите и андромеданските арийски прохитлеристки манипулатори? Ами, винаги има надежда, разбира се, въпреки че досега тя все е отсъствала трагично. Може би наистина има Добър Бог там някъде, който досега е дремел зад волана, който ще се събуди и ще намести всичко преди да е станало твърде късно. Нека се помолим действеното Добро Всемогъщо Божество да благоволи да се събуди и направи нещо възхитително хубаво за Земята. Междувременно ние трябва да управляваме самостоятелно хищническата вселена и трябва да усвоим известна опитност в некръвожадно нагуалистично магьосничество и кундалини йога, точно както Адам Шива направил преди хиляди години на връх Кайлас. Вероятно няколко уединени индивида може да се научат да балансират между технологията и йога, точно както Шанкара – миротворецът – някога се научил. Колкото до мен, аз все още се опитвам да намеря заминаващ транспорт от планетата, защото е факт, че досега не съм намерил някой, който да е способен да усвоява космическа информация. Затова ми е трудно да видя с какво действително допринася личното ми присъствие тук. Човешките същества не искат космическа истина. Те искат само да трупат точки от своето малко суетно его относно това, в което вярват и не вярват, своята познавателна лудост, своята неспособност да се учат. Междувременно, болшинството от онези, които навлязат в тази област на познанието, ще се опитат да минат с непълните и почти безполезни откровения на хора като Дейвид Айк и Джеф Ренс, двамата от които имат големи заслуги, но които все още са твърде невежи и нямат ключ към някои значителни области от космическата информация. И така, всичко се върти в кръг около милостивите милиони от онези, които посещават уебсайтовете на Айк и Ренс. Колкото до Илюминатите, те направо ликуват от това колко е лесно да бъде дискредитиран Айк с неговата теория за влечугоподобните и способността им да променят облика си, която, за съжаление, е наистина твърде реалистична в някои отношения. Лесно е да се държат хипнотизираните и лоботомизирани от телевизията хора далеч от подобни откровения. Не е трудно да се види кралицата на Англия или принц Чарлз да казват на някоя от жертвите на кървавите си ритуали: „Сега вярвате ли на уебсайта на Дейвид Айк? Ха-ха-ха – наистина е твърде късно за вас!“; или пък това: «Трябвало е да обърнете повече внимание на филма „Широко затворени очи“ (Eyes Wide Shut), ако не сте искали да стигнете дотук!»

Какво? Някой се е разхленчил нервно затова, че те искат да продължат всичко това? Ами, детенце, почни да медитираш над глобалната картина и търси повече космическа информация, отколкото обикновено търсиш. За Бога, престанете да бъдете безучастни! Търсете Истината и нищо друго освен Абсолютната Истина. Може и да имате незначителен шанс за спасение. Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.