сряда, 16 август 2023 г.

Ново устройство е открито на касите в супермаркетите. Есхатолозите са разтревожени

 В продължение на 2000 години (според коректността на официалната хронология) есхатолозите озадачават така нареченото „Число на звяра“, споменато в Откровение и без което един ден ще бъде невъзможно да се купува или продава.

Както показа 2021 г., свещениците разбират религията не повече, отколкото разбират кибернетиката, и всичко ще бъде някак различно. Затова хората, просветени в есхатологията, сега градят нови теории, с голямо подозрение към всички новости в сферата на покупко-продажбата.



И така, хората със страшна сила обсъдиха следното видео:

https://twitter.com/i/status/1688024396701577217

По въпроса какво представлява, мненията на коментаторите са разделени.

Идеята за RFID чип, вграден в ръката на тази жена, беше първата предложена. Чипът всъщност плаща. Теорията обаче се опровергава просто: RFID чипът се нуждае от антена, а не от екран, към който трябва да докоснете ръката си.

Втората теория предполага нещо като пръстови отпечатъци - устройството разпознава папиларния модел на гражданин по същия начин, по който AI разпознава лица. Но това най-вероятно също не е така: за да разпознаете модела на дланта, ръката трябва да бъде приложена към четеца. Не е необходимо да се прилага нищо, за да се разчете моделът на ириса, но това устройство някак си не прилича на такова устройство.

Третият предложен вариант предполага касовият апарат да разчете ДНК-то на момичето. Такива устройства, разбира се, съществуват в природата, но те са доста скъпи и се поставят само в дръжките на джедайските мечове. И все още имат нужда от контакт. Тук няма контакт.

И накрая, четвъртият вариант предполага, че момичето има нещо в кръвта си, което прилича на RFID басейн. Но тогава възниква въпросът: защо блондинката се реши на това? Как това се отрази на благосъстоянието й? Кой е дистрибуторът на космически технологии? Дали това обещаващо устройство е само пилотен проект на мениджъра на магазина или ще бъде съвсем скоро навсякъде?

Отговорът на тези въпроси все още е загадка за всички, така че чакаме нови видеоклипове за такива касови апарати и следим развитието.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.