вторник, 15 август 2023 г.

Преглед на матричната лудница

 Беше разиграно шоу, което обаче започна не на 24-ти юни, а на 23-06-2023 г. Така главният фигурант в това шоу разигра кода 239 - това е код за край на времената и настъпването на НСР. Последователността на цифрите в числото не е важен - например въпросният код 239 може да бъде представен като 923 или 329. А 6-цата и 9-ката са взаимно заменяеми, което означава, че 236, 632 и т.н. представлява същия този код - 239. А този код е равнозначен на всеизвестния код 911 - това е бил сигнал към най-посветените, код за НСР, докато за широките народни маси е просто шоу. 



За да се разбере по-добре какво се случва всъщност, нека си представим, че на шахматната дъска не играят бели срещу черни фигури, а синя кръв (т.е. мед, хемоцианин, пришълците) и червена кръв (желязо, хемоглобин, хора). Чували ли сте такъв израз "Бяла кост - синя кръв"? Те са други, различни от нас и това е научно потвърдено от съветски учени още през 30-те години на миналия век. Хората с хемоглобин са храна за нашествениците, а по сивия цвят на кожата ще познаете чуждоземните врагове, в очите им има мрак и са двуполови.



Друга вест от сегашната лудница е от така нареченото шоу на Северния полюс, където са включили нещо на пълна мощност и зелен лъч е бил насочен право към Полярната звезда. А след това се случиха 2 земетресения с магнитуди около 5 бала. Така наречените анализатори отбелязват изблик на електромагнитно излъчване над северния магнитен полюс, на територията на Русия, Канада и САЩ. И се получи едно наистина странно съвпадение с последния клип на групата Рамщайн, в който присъства подобен лъч, но червен на цвят, отиващ направо в небето. Съвпадение ??? 




Историята на човечеството е история на масовата дезинформация. А причината за това е, че повечето хора биха повярвали и в най-нескопосната лъжа, стига да им обещаят хубав и спокоен живот

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.