петък, 20 октомври 2023 г.

Защо сме попаднали в тази матрица и има ли изход

 С точност не може да се каже по каква причина сме в тази матрица - може би има връзка с това, че сме емоционални същества и отделяме този вид енергия, който е недостъпен за стопаните на тази матрица. По този въпрос вече съм изнасял информация, обозначавайки и тяхното физическо местонахождение във Вселената; има косвени доказателства, че този регион, в който те съществуват, е лишен от енергозахранване от Вселената. Това място е нещо като свръхпустота - Еридан.... Били са като енергийни скакалци, които не са оставили след себе си нито енергия, нито вещество - представете си какво се е случило само. 

Възможно е да попадаме в тази ситуация не за пръв път, тъй като се явяваме вид звездни бежанци. Съдейки по всичко, ние се намираме под това външно управление от доста отдавна - може би няколко милиона години. Въпреки че официалната концепция твърди, че човекът като вид съществува по-отскоро, аз не съм съгласен с това твърдение. Цивилизацията на предшествениците ни е притежавала много знания и реусрси, от които ние сме лишени сега. 

Що се касае до тази версия на илюзорната матрица - тя е все още млада, възможно около 300-400 години. Колко са били предишните версии е сложно да се докаже.... Но все пак изход има, понеже както ми изглежда - това е този път на развитие, през който се налага да преминем, за да придобием енергиен имунитет. В момент, когато той се появи, тези паразити ще оставят планетата на мира, понеже със сигурност имат още доста такива ферми. 

Нашествениците нямат толкова възможности да проследяват абсолютно всяка наша крачка, затова считам, че проследяването отначало става на автоматично ниво




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.