четвъртък, 26 октомври 2023 г.

Изход от системата

 Често срещан въпрос е дали човек може да се измъкне от колелото на Самсара и да не се преражда повече в този свят. Аз например не бих имал против да идвам отново тук, но при условие, че този свят е СВОБОДЕН и няма да ми бъдат налагани тези лъжовни концепции, които на практика не съществуват в реалния свят. И когато тук има истина и ние знаем как в действителност е съществувал този свят - преди нас или по време на миналите ни инкарнации. Считам, че тези действия, които можете да извършите в рамките на това земно съществувание могат да повлияят на вашите бъдещи инкарнации. 

Докато съществува тази илюзорна матрица вътре в този аквариум, те ще искат да изгонят тези, които в течение на своите минали въплъщения е действал спрямо тази матрица максимално деструктивно - вие ще бъдете депортирани и ще получите свободата си. Но навярно немалко от нас ще поискат да се върнат, за да освободят останалите - тези сродни души, които са останали тук. Единичните излизания от правилата на матричните закони, които осъществяват някои от нас, практикувайки определени практики, развивайки своето съзнание - също имат своя положителен ефект, или в краен случай човек може да съществува в рамките на земното си въплъщение паралелно с тази система и тя да не му вгорчи живота. Но това, разбира се, не е изход, а установяване на едно временно равновесие. 

Но каквото и да кажем, докато тази система не рухне тук, в тази плътност, отговорът на споменатия въпрос ще получаваме едва в своето посмъртие. Поне засега. Но за съжаление именно този въпрос, който вълнува и мен повече от всичко, за момента няма гарантиран 100% отговор. Но ако все пак се случи той да ми се появи - непременно ще го споделя с вас.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.