понеделник, 2 ноември 2020 г.

Най-скритата тайна на Британската империя

 Съвременната Британска империя ефективно прикрива своите агресивни планове и действия по целия свят, тъй като използва напълно човешките, икономическите, политическите и военните ресурси на своите колонии, маскирани като т.нар. "Британската общност", за собствени цели. Малко хора знаят за това и са наясно с реалния мащаб на намесата на британските специални служби и тайни общества в световните събития. И дори привидно мощна и агресивна държава като САЩ всъщност има само номинална независимост.
Ето какво пише за това руският писател и пътешественик, биолог и антрополог Г. Сидоров в книгата си "Тайният проект на вожда": "По-горе засегнахме темата как, притежавайки специална технология за управление, Британската империя на практика унищожи всички европейски империи. Започна с испанската. След гибелта на последната това се разпространява във френската, австрийската, по-късно в германската и завършва  със Съветския съюз. Райхът не се брои. Създаден е от британската политика за борба с империята на Сталин.
Великобритания сама е създала гигантска невидима империя. Почти виртуална, но в същото време реална. В момента тя включва обединена Европа. Да, да, няма нужда да се изненадвате. Европейският съюз е изцяло и напълно управляван от британските и европейските илюминати. "Мозъкът" и на двете, както знаете, е в "Ситито". Освен това, британските илюминати управляват САЩ. Окръг Колумбия е просто клон на същото това "Сити". Всеки образован човек трябва да знае това.
Съединените американски щати имат само вид на независимост. Тя е за непосветения гражданин. Всъщност щатските долари се печатат от пресата на частната федерална резервна система, която е клон на финансовата империя Ротшилд. Главата на техния клан се смята за везир на кралицата на Великобритания. Лондон решава какво да правят американските президенти, а не Вашингтон. Затова президентите на Америка периодично „умират“. Тези, които по никакъв начин не могат да разберат кой всъщност трябва да управлява Щатите. Да, САЩ до известна степен имат право да направят нещо самостоятелно. Отново заради специална група илюминати, която контролира Америка, но не и повече. Оттук и появата на независима политика. Всъщност Съединените американски щати са гигантска лаборатория, в която илюминатите провеждат своите експерименти. Имаме предвид храната, ГМО, междурасовите бракове, въздействието върху психиката на популярната култура, умопомрачителните информационни технологии и много други.
Същото може да се каже и за Канада. Тя е част от британския конгломерат, както Австралия и Нова Зеландия, и множество други привидно независими държави и територии, които всъщност се управляват от Лондон. Но нещо невероятно: във всички британски владения цари англосаксонската демокрация. Изглежда всичко е както трябва: гражданите избират своя парламент, поставят президенти начело на своите страни ... Които всъщност се подчиняват на британската корона. Как да се разбира това? Оказва се, че демокрацията, за която толкова много се крещи от телевизионните екрани, която се набива в главите на нашите деца от детството, е просто хитро прикритие за самата истинска диктатура. Диктатурите на малка група земни „богове“, водени от кралицата на Великобритания. Въпреки че, ако погледнете по-дълбоко, кралският трон също е параван. Зад него стои сила, за която много политици дори не подозират.
И сега възниква естествен въпрос: защо британските владения се управляват от избрани президенти, а не от вицекрале, както някога беше в испанските колонии? Вицекралете са много по-лесни. Назначен са свише и това е. А тук - толкова много процедури. Изборите струват нещо. И отговорът, както винаги, е прост: цялата прехвалена от Запада демокрация е истинска политическа технология за напредване не само към върховната власт, но и към всички други за дегенератите. Хора, които могат лесно да бъдат контролирани чрез подкупване с власт и пари.
Именно тези, които посочихме по-горе с вместителна руска дума - роби. Това е цялата тайна на великата Британска империя. Защо да провеждате някакви завоевания, да харчите огромни суми за флота и окупационни армии? Достатъчно е да дадете команда на вашия военен клон - Съединените щати, да наложите, да поставите вашия корумпиран контролиран президент над народа и работата е свършена.
Защо точно корумпиран - може да попита читателят. Не само продажен, но също така обсебен от властта. И двете са много важни. В противен случай обществото може да излезе извън контрол. Необходими са известни усилия, за да се намерят такива изчадия. Ето защо британското разузнаване се смята за най-силното в света.
Поради това беше толкова лесно и беше повишен във властта  Н С. Хрушчов, по-късно - Ю.В. Андропов и двама демона от втората съветска перестройка - М. Горбачов с неговия помощник А. Яковлев. Съществува предположение, че и двамата са генетични клонинги. Вече обсъдихме това по-горе. Защото само специална, нечовешка психика може да мрази толкова много нашето Отечество и така да го предаде. Но това е отделна тема и няма да се спираме на нея.
Важно е и друго - технологията за придвижване на генетичните отпадъци до всички нива на властта в демокрациите. Тази операция трябва да се направи само веднъж. После всичко ще върви автоматично. Не-хората, които са дошли на власт, никога няма да изпуснат своето. Институцията на корупцията служи като филтър за низост и подлост. Тя винаги е на първо място сред продажните роби. Ето защо те се стремят към власт, за да започнат да търгуват с власт. Всичко е изключително просто. Ако честен човек, който случайно попадне на власт, започне да взема подкупи, тогава той се разпада и става част от системата. Това означава, че израстването в кариерата му е гарантирано. Ако той не взема подкупи и се опитва да работи честно, тогава той не е нужен в структурите на властта. Въпросът е - защо? Защото тези, които вземат подкупи отдолу, са длъжни да споделят с тези, които седят горе. Това е механизъм. А човекът на честта го нарушава. Следователно, неговото място е във фабрика или в мина, но не и в чиновническо кресло ...
А сега да предположим, че един честен човек е пробил на върха на властта в нашето Отечество. Какво трябва да направи, ако освен него всички около него действат по начина, по който Западът иска: обират, разглобяват държавата, смятат собствените си хора за трудов ресурс и добитък? Естествено той ще бъде принуден от горе до долу да изчисти всички властови структури от такива. Но от друга страна, къде може да получи заместник, макар и корумпиран, но професионалист? В края на краищата хората не са родени мениджъри, те трябва да бъдат обучени и то за повече от една година. Това означава, че подобна подмяна ще се извършва постепенно. Най-порочните - в затвора, с другите ще се провежда образователна работа и ще бъдат търпени известно време. А след това също ще бъдат подменени. Подобна операция ще отнеме много време, това е бедата.
Ясно е, че чиновниците ще започнат да се съпротивляват. Към кого ще се обърнат? Разбира се, към приятелите на Запад. Последните ще включват закупените от тях агенти в специалните служби. „Паякът“ се активира и се втурва в битка срещу чуждоземния елемент. Чрез него подкупът на все още некупени, но необходими хора ще започне навсякъде, където е възможно. Както в правоприлагащите органи, така и в министерствата. Паралелно с това, в средствата за масово осведомяване ще се разказват приказки, че новият президент не е такъв, какъвто той за себе си твърди и т.н.
Факт е, че медиите не само у нас, но и в целия свят, независимо как, структурно или неструктурирано, са контролирани от илюминатите. Съвсем скоро хората от обкръжението на президента ще бъдат превърнати във врагове чрез изнудване или подкуп. Едно спасение е, ако се окажат честни и няма да има  за какво да ги хванат ... "
Ето го механизмът на действие на властта на глобалната хазарска мафия, с която кланът Ротшилд също е тясно свързан. Но Ротшилдови са само един от трите дузини такива кланове, внимателно прикриващи принадлежността си към глобалните паразитни структури. Именно тази сила контролира не само Британската империя, но и цялата т.нар. „Западна цивилизация“.
И истерията на слугите на тези сили и на наемните им говорители във връзка с опитите на Русия не само да излезе от „външния контрол“, но и да се противопостави на сатанинския план за „нов световен ред“, наложен на цялото човечество, е напълно разбираема. Ето защо много западни политици и собствените ни предатели от „петата колона“ се държат напълно неадекватно към страната ни. Но трябва да разберете, че това са просто наети „мениджъри“ и „клоуни“, които помагат на господарите си да заблудят цели нации и те нямат собствена воля. И не са далеч времената, когато цялата паразитна сатанинска сила заедно с нейните покварени слуги ще изчезне от Земята.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.