петък, 20 ноември 2020 г.

Г. Сидоров за инволюцията на човечеството

 Надуват ни главите с „теорията на еволюцията“, измислена от юдеомасоните, а и с други надути хипотези, които са представени в учебниците като уж доказана истина. Но ако изхвърлим книгите по история и започнем да изучаваме независимо митологията и истинското минало, тогава можем да открием много откровени несъответствия и нелогичности. Например, ние представяме историята на човечеството като последователна промяна на формации от първобитно общинско към капиталистическо общество. В същото време се предполага, че всичко по-древно е било примитивно и неразвито. Но наистина ли е така?
Вече много независими изследователи са успели да открият в миналото на човечеството ясни следи от достатъчно високи технологии, което се потвърждава от митологията на много народи на Земята, разказваща за един „златен век“, съществувал в далечното минало. Но официалната история, както и масонският проект „псевдоразобличители“, правят всичко възможно да скрият от нас съществуването на силно развита допотопна цивилизация от „златната ера“. Както и да скрият факта, че след завземането на света от паразитна сатанинска сила човечеството не еволюира, а инволюира и деградира.
Ето какво пише за това руският пътешественик, писател, биолог и антрополог Г. Сидоров в книгата си „Тайният проект на вожда“: „... има и друга страна на марксизма, за която малцина знаят. Маркс я е заимствал от немските философи, а по-специално - от Хегел. Иде реч за еволюционния път на човечеството. Според Маркс, от първобитно-общинния строй (древен комунизъм), през робовладелската социално-икономическа формация, след това феодалната, капиталистическата - към социализма и по-нататък.
"Какво не е наред тук?" - може да попита читателят. Да, всичко е измислено: първо, древният комунизъм от каменната епоха е бил атавизъм от епохата на допотопното съсловно общество от Златния век, точно като племенната общност. За едно диво примитивно стадо и двете са голям лукс. Сложните комунистически отношения са чужди на диваците. На второ място, в примитивното стадо има само един закон: този, който е по-силен, е прав. Етнографите знаят това добре. Първобитните народи не признават никаква власт, освен властта на силните.
А сега да преминем към така наречената робовладелска социално-икономическа формация. Маркс излезе с идеята, че това се е случило почти по целия свят. Всъщност робите изиграха водеща роля само в икономиките на Гърция, Рим и ... Юдея. Никъде другаде. Дори в древен Китай основната производителна сила не бяха роби, а свободни членове на общността. Какво означава това? Само, че три разбойнически общества се развиха за сметка на труда на робите. Само три. По цялата Земя. Следователно, при така наречената робска система, по-голямата част от населението на света беше относително свободно. Хората носеха трудова повинност, плащаха дан на държавата, но не бяха нейни роби. Те принадлежаха на себе си. И държавата ги защитаваше. Така са живели египтяните, вавилонците, персите, асирийците, мидите, урартите, хетите, тохарите, согдийците. Така е живяла гигантската конфедерация на северните скитски племена, нашите предци.
Проблемът идва при феодализма. Когато в цяла Европа, по-голямата част от Мала Азия и Северна Африка, дребните принцове превръщат независими преди това комуни в така наречените крепостни селяни. Феодалната система се разпространява много по-широко от митичната робска система. Това е ерата, която трябва да се нарече дива и несправедлива, а не тази, която е била при фараоните и царете на Вавилония.

При феодалната система собственикът можел да прави каквото си иска със своите хора. Самият той пише закони по земите си, сам съди. Накратко, той може да бъде садист и деспот, и никой не може да му се намесва в такова „благородно“ дело.

Но според Маркс феодалното общество на тоталното робство се оказва по-прогресивно от древното. Въпросът е защо? Защото той така иска. Всъщност е точно обратното. Древните цивилизации са били много по-културни и по-висши във всички отношения от средновековните. Феодалните отношения са ужасни, това е робството. Човечеството никога не е познавало нещо по-унизително и отвратително.

Но веригата от буржоазни революции помита феодализма и на негово място дойде ново общество. Всички го наричат ​​капиталистическо. Сега то е оглавявано не от високомерни феодали, а от предприемачи и търговци. Според Маркс е постигнат напредък. Но дали е така? При феодализма крепостните селяни до известна степен са собственици. Занаятчиите също били собственици. Последните имали свои ковачници, тъкачни машини, керамични колела и т.н.
При новата социално-икономическа формация броят на собствениците е станал много по-малък.


Появили се гигантски маси от така наречените хора на наемния труд, лишени от всякаква собственост както върху земята, така и върху средствата за производство. Освен това са изцяло и напълно зависими от техните работодатели. Какво е това, ако не абсолютно робство, където парите са едновременно награда и камшик на надзирателя? Както обществото е било тълпо-елитарно, остава такова, само степента на експлоатация на масите става още по-усъвършенствана. Но новите маси зависими все още не разбират, че всъщност са никой. Просто енергиен ресурс за експлоататорската класа. И с този жив ресурс последните могат да правят каквото си искат без примитивните средства, използвани в минали епохи, а чрез икономически лостове и цялостно измиване на мозъка.
Но това не е всичко. Използвайки гореспоменатите лостове за влияние върху масите, глобалистичният империалистически елит възнамерява да трансформира земното човечество в електронно. Прехвърлянето на парите в електронен вид, което означава пълен контрол върху финансите. Самите работници с течение на времето да се чипират и да се свържат с мощен компютър. Ясно е, че електронното човечество може лесно да се контролира чрез компютър и чипове. Но това не е последният етап на поробване. Господарите на съвременната цивилизация имат още по-лоши идеи. Но ние няма да се спираме на тях. Ясно е едно: редица немски философи и К. Маркс в своите трудове превръщат очевидната инволюция на човешкото общество в еволюция. Защо беше направено това? Очевидно - по заповед. За да се скрие истината за случващото се. И чрез това да се вдъхнови поробеното човечество с приказката за напредъка и движението на човечеството към по-светло бъдеще. Накарайте земните маси да повярват в илюзия и чрез тази илюзия ще управлявате света".
Така че, ако се вгледате внимателно, то няма никаква еволюция, а има факт за последователното и постепенно поробване на човечеството и деградацията на неговото съзнание. Разбираемо е, защото е много по-лесно да се управлява „тъмно“ и „тъпоглаво“ „стадо“. А наетите слуги на паразитите дори не се страхуват да говорят за това открито на своите „форуми“.

Сега разбирате ли защо тези наети слуги на паразитната сатанинска сила толкова старателно прикриват от нас факта на присъствието в миналото на високи технологии и социално развити общества от „златната ера“? Тъй като това знание напълно унищожава цялата им фалшива „ИзТория“ и ако хората стигнат до дъното, ще разберат цялата им тотална измама и мизерията на сегашното си положение. В крайна сметка, всяко сравнение на сегашното робство на хората с цивилизацията от „златната ера“ очевидно няма да бъде в полза на първото. И е много изгодно за всяко правителство да създаде илюзията, че преди всичко е било много по-лошо, отколкото е сега. Но, както виждаме, всъщност всичко е точно обратното. И за да не разберем това, именно дискредитирането и подигравките на алтернативни направления в науката и историята се организират от наетите и корумпирани слуги на световните паразити.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.