сряда, 25 ноември 2020 г.

С. Ракели за новия световен ред

 Чували сме доста препратки от западни политици и либерални „опозиционери“, които ги обслужват, за „новия световен ред“ на т.нар. „световно правителство“, по отношение на създаването на което почти всички държави по света участват в една или друга степен, провеждайки антипопулярни реформи съвсем синхронно и подготвяйки „тотален електронен концентрационен лагер“ за човечеството. Може би едно от най-подробните изложения на разпоредбите на този план е книгата на бившия представител на британските тайни служби Джон Колман, озаглавена „Комитет 300“.
Но днес искам да ви запозная с мнението на изследователя на езотеричните знания Сал Ракели, който също засяга тази тема в книгата си "Многоизмерен човек". И така, той пише следното: "Виждайки неизбежното унищожаване на стария световен ред, илюминатите имат своя собствена представа за Новия световен ред, който изграждат сега. Основната им задача е да формират единно световно правителство с единна световна банкова система. Отделните икономики на различни държави биха се слели под егидата на универсална валута и биха се контролирали от централна компютърна система от същата група хора, които сега предоставят банкови услуги, имайки предвид система от заеми, подобна на "знакът на звяра".
Не, не съм фундаменталистки проповедник или луд. Но вижте какво се случи. Разполагаме със световна компютърна мрежа с кредитни карти, която позволява незабавен достъп до вашите акаунти от много терминали, намиращи се в почти всяка държава по света. Имаме система с дебитни карти. Разполагаме с оптични скенери, способни да записват всеки детайл от всяка ваша покупка. Имаме ново изчисление на валутните постъпления посредством магнитни кодове, въведени в хартиени акции.
Тези данни се подават в централна база данни, а след това се анализират от пазарните агенции (знам, защото и аз самият съм работил за такава), за да видят какво се продава и какво - не. В момента, ако използвате кредитна карта за плащане на покупка в магазин, бъдете сигурни, че някъде във Вашингтон компютър може да покаже, че г-н Джон Смит от 134 Riverside Drive в Сан Франциско е купил туба от Паста Colgate за $ 3,35 в 8 ч. сутринта, 15 ноември в магазин на Market Street и 35th Street. Същият компютър (или подобен) може да покаже колко пари има г-н Смит в сметките си, доходите му през последните седем години и дори за какво харчи парите си.
Независимо дали използвате кредитни и дебитни карти или имате банкова сметка, бъдете сигурни, че вашите финанси не са тайна; всъщност те са достъпни за хиляди компании и хора. Някои супермаркети са премахнали техниките за проверка на самоличността, тъй като могат да въведат номера на вашия акаунт от чека ви директно в централен компютър и да извлекат данните, докато сте на опашка на касата.
Желанието на илюминатите да контролират света се изпълнява по-лесно с потребителски бази данни. Те знаят какво искате, кога искате и дори защо искате. Въз основа на тенденциите при закупуване те могат да вземат пазарни решения, които да предизвикат определена реакция от вас. Ако сте твърде ексцентрични с пазаруването, те ще забележат. Ако доходите ви внезапно се увеличат, може да намерите агент по продажбите на прага на дома ви, или те ще ви се обадят по телефона.
Чувал съм, че членовете на обществото на илюминатите планират финансова криза, за да принудят всички да си имат работа с кредитната система. При такава система стоките и услугите ще бъдат достъпни само за тези, които имат подходящи кредитни карти. Те дори биха могли да диктуват коя работа е приемлива и коя не, защото само „одобрени“ институции ще имат право да предоставят кредит. С други думи, ако вашият бизнес или търговия не отговарят на техните изисквания, те могат да откажат да предоставят компютърна фактура, която потвърждава кредитна карта ... "
Както можете да видите, прехвърлянето на всички плащания по „дигитален“ път води до по-нататъшно финансово поробване на човечеството. И не само финансово. В крайна сметка „тоталният електронен концентрационен лагер“ ще повлияе на всички аспекти на нашия живот. Ето защо навсякъде се реализират проекти за „умни неща“, шпиониращи собствениците си, „умни градове“, където всички ще бъдат под постоянното бдително „око“ на Big Brother с помощта на тотални системи за идентификация и контрол. Съответно дигитализацията на паспортите и личните карти вече започна, както и чипирането на определени категории граждани. Има планове на световния "елит" за универсално чипиране не само на държавни служители и корпоративни служители, но и на ученици и дори бебета. А представителите на националните "елити", които засвидетелстват раболепие към господарите, дори не крият съществуването на подобни планове.
Но С. Ракели не спомена един от най-важните пунктове от плана за установяване на „нов световен ред“, който е свързан с общо намаляване на населението на света до 500 милиона души. За тази цел непрекъснато се провокират войни, революции, бунтове и размирици, налага се тотална ваксинация, лобират се проекти за разпространение на ГМО и продукти, съдържащи различни вредни за здравето вещества, провокират се природни и причинени от човека бедствия, финансират се радикални движения и тероризъм, насърчава се хомосексуалността, пристрастяването към наркотици и проституция, насърчават се технологии, които използват радиация, вредна за човешкото тяло, както и изкуствена промяна на климата и много други.
И всичко това се случва под флага на измамни пропагандни програми за пренаселването на Земята, за което се твърди, че е причина за екологичната криза, а в никакъв случай вредните технологии и варварското отношение към природата, които бяха наложени на човечеството от същите сили, които сега се опитват да го "намалят" ... Междувременно, именно тези сили са виновни за тежкото положение на планетата и човечеството, тъй като те крият и дискредитират обещаващи и екологично чисти безгоривни технологии за евтина енергия, както и технологии за цялостна преработка на отпадъци и замърсители. Всичко това се прави, за да се оправдае античовешкият план за унищожаване на 9/10 от човечеството. Човечеството може да бъде спасено само чрез елиминиране на истинската причина за всичките му проблеми - поробилата го паразитна сатанинска система, чиито слуги разпространяват фалшиви митове, насочвайки всички стрели към самото човечество.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.