петък, 6 ноември 2020 г.

И. Солонко за световното задкулисие и реалната структура на паразитната власт

 Много хора, заблудени от идеологическа и политическа пропаганда, вярват в мита, че президентите, политиците и партийните функционери управляват събитията в живота на държавите. Но всъщност през хилядолетията и вековете реално въздействие върху хода на историческите събития оказва задкулисният свят - тайният център на силите на управлението на човечеството, завзели властта в резултат на окупацията на нашата планета и установяването върху нея на властовата пирамида на паразитната сатанинска система, в структурата на която са вградени всички съществуващи държави на Земята и с техните собствени властови структури.
Ето например какво пише за това руският изследовател И. Солонко в книгата си „Изворна вода“: „Очевидно е, че в момента няма система за обществено образование в широк смисъл, позволяваща на хората да различават политическите марионетки от моралните и компетентни мениджъри, и система от концептуална и методологическа педагогика, която позволява подготовката на автократична кадрова база от широките народни слоеве.
Но в крайна сметка някой наистина упражнява власт в интерес на конкретни субекти, заобикаляйки общественото и индивидуалното съзнание. В противен случай всички бихме почувствали управлението в интерес на хората като справедлив живот, където всички ще живеят в изобилие, а обществените интереси ще бъдат координирани в полза на всички, а не на триста и петдесет семейства, които според Ройтерс притежават 45% от световното богатство ... За това състояние на общественото управление A.С. Пушкин, великият поет на Русия, говори директно:
Паситесь Мирные народы!
Вас не разбудит чести клич.
К чему стадам дары свободы?
Их должно резать или стричь;
Наследство их из рода в роды –
Ярмо с гремушками да бич.
Това означава, че има само два алтернативни плана (концепции) за живот на Земята: справедлив и несправедлив. Всички нормални хора се стремят към справедлив живот, където няма място за паразитиране на едни върху работата на други. Следователно, за да манипулира хората, този някой се е постарал много и е създал стабилен процес (около четири хиляди години) на забулено робство, когато „пътят към ада е настлан с добри намерения“. Тоест, реалното управление се осъществява от концептуалната власт, скрита от лицето на законно закрепените „независими“ клонове на управление.
Президентът на САЩ Удроу Уилсън преди избора си през 1912 г. публично признава съществуването на недемократична властова система: „Те (корпорациите) играят основната роля и повечето хора са слуги на корпорациите. Знаете какво се случва, когато сте слуга на корпорация. Нямате достъп до хората, които наистина определят политиката на тази корпорация. Ако дадена корпорация се занимава с дейности, които не би трябвало да извършва, вие нямате право на мнение по въпроса и трябва да се подчинявате на заповедите и често трябва да  сътрудничите със срамно смирение в дейности, за които знаете, че противоречат на обществения интерес. Вашата индивидуалност е погълната от индивидуалността и волята на мощна организация ... В действителност ние сме в ръцете на огромна, безмилостна система ...
Американската индустрия вече не е свободна ... Американското предприемачество не е свободно ... Защо? Защото законите на нашата страна не забраняват на силните да потискат слабите. Това е причината и поради факта, че силните са смазали слабите, те сега доминират в индустрията и икономическия живот на страната " За да могат несправедливите цели да задоволят хората, те бяха внимателно забулени от идеологическата власт в атрактивни съобщения (лозунги), оставяйки добронамерените „политици“ насаме с обществото и неговите проблеми.
Концептуалната власт е властта на хората, способни да генерират социални процеси в обществото, които обхващат живота на обществото в продължение на много поколения, протичащи в съответствие с разработената концепция. Това е най-високото ниво в социалната власт. Те не стигат до нея чрез изборни процедури или иницииращи ритуали (дори това да натъжи „избраните“), тя няма знаци по офисите и законово закрепени правомощия, те действат в нея въз основа на мярката за разбиране на общото развитие на Живота и моралния произвол. Ако концептуалната власт се упражнява в тясно кланови интереси, тогава тя действа въз основа на неморален произвол. Ще го наречем „задкулисният свят“ или глобалната мафия.
Идеологическата власт облича идеята за живота на обществото (концепция) в атрактивни за тълпата форми, тя е изцяло подчинена на концептуалната власт и обслужва нейните интереси.
Законодателната власт, под влиянието на идеологическата власт, пише закони според разработената концепция, тоест тя я закрепва по закон.
Изпълнителната власт прилага концепцията в съответствие с приетите закони.
Съдебната власт защитава законово закрепената концепция от посегателства от алтернативни концептуални власти и потиска несъгласните, както и престъпните елементи на обществото. В същото време е необходимо ясно да се отдели понятието за престъпност от понятието за порочност, тъй като индивидът може да навреди на обществото „според закона“ или да бъде праведен човек извън порочния закон (т.е. престъпник за „адвокатите“).
Концептуалната власт определя целите на развитието на обществото, начина за тяхното постигане (т.е. концепцията) и организира управлението на живота на обществото в съответствие с разработената концепция за управление".
По този начин всичко се управлява от концептуалната власт или от задкулисния свят, който той нарича още тайното „световно правителство“. И именно това горно ниво на паразитната сатанинска пирамида на властта контролира процесите в живота на човечеството, приспособявайки събитията към изпълнението на антихуманния план за установяване на „нов световен ред“. Но през последните години не всичко върви гладко за тези глобалистични сили с изпълнението на техния план. И това може да означава, че зад завесите на историческата сцена се е появила друга сила, противопоставяща се на паразитната и сатанинска система на господарите на световния „елит“. И това дава на човечеството реален шанс да избегне принудителното намаляване на числеността му и прилагането на пълен електронен концентрационен лагер за оцелелите.
Само не си мислете, че тази нова задкулисна сила ще свърши цялата груба работа вместо нас. Ние сме самият Създател, надарен със свободата на избора, което означава, че ние самите трябва ясно да дефинираме избора си или в полза на паразитния сатанински „нов световен ред“, или срещу него.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.