петък, 27 ноември 2020 г.

Дейвид Брайънт обяснява фалшифицирането на лунната мисия

 Един от привържениците на теорията за лунната конспирация на НАСА е британският астроном Дейвид Брайънт, който имаше възможност да интервюира 14 американски астронавти, участвали в пилотирани мисии до Луната. Въз основа на анализа на всички тези интервюта той открива значителни несъответствия в детайлите и абсолютни несъответствия в подробности, свързани с практически дейности по време на т.нар. „лунна мисия“ от 1963-1972 г. Това му позволи да заключи, че всички интервюирани от него астронавти всъщност лъжат.

Но точно през тази година той обяви, че е намерил още едно доказателство за пълната лъжа на НАСА относно пилотираните полети на астронавти до Луната: мястото, където са заснети някои от "официалните кадри" на лунната мисия на НАСА. И така, Брайънт твърди, че американците са заснели своето епохално „лунно кацане“ на Хаваите, недалеч от вулкана Мауна Кеа, където един от хълмовете подозрително силно прилича на една от планините Тавър в лунната долина Тавър-Литроу, което може да се види на официалното видео на НАСА от 1972 г. И под определен ъгъл можете да откриете съвпадение на ландшафта.



Друго място. където се твърди, че са заснети кадри от „официалната хроника“ на лунната мисия, той нарича пустинята Невада. В южната част на тази държава има огромна дупка, остатък от тестове за ядрено оръжие. Тя се намира в солените площи на Груум Лейк и изглежда точно като един от лунните кратери на известния запис. Астрономът свързва всички тези фалшиви видеоклипове на официалната програма с необходимостта да се скрие от човечеството факта, че на нашия спътник са открити представители на извънземни цивилизации. И това означава, че най-вероятно освен официалната („фалшива“) космическа програма има и секретна космическа програма, за която правителствата предпочитат да мълчат засега.


 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.