събота, 25 април 2015 г.

Немските концентрационни лагери, Израел и Играта

Концентрационните лагери през Втората световна война е трябвало да съществуват. Не говоря за лагерите за американци, останали като наследство от японците, или за лагерите в Съветския Съюз, предназначени за онези, които не са били съгласни с Москва. Имам предвид концентрационните лагери, в които е имало евреи, цигани, гейове и други групи, които не били в съгласие с Берлин. Необходимо е било онези от тях, които не били експлоатирани до смърт, да бъдат масово убивани.
Глупост е да се твърди, както правят някои, че тези лагери не са съществували. Бил съм в Аушвиц и Биркенау в Полша и вибрациите там са ужасни. Те определено СА съществували. В библиотеката на 27 ниво може да се намери интересна информация за тези неща.
Защо обаче накрая евреите са свършили със своя държава в резултат от това, а циганите, например – не? Вярно е, че евреите са били най-голямата група избити там, но тя не е била единствената въпреки, че те биха искали всички да мислят така. За това, че там са убивани и други, например, много рядко се споменава. Защо?
За да съществува държавата Израел по време на Края на Играта, нещо травмиращо е ТРЯБВАЛО да се случи, за да предизвика съчувствието на по-голямата част от света. Това станало чрез кроткото им отиване в камерите – онези, които не отивали кротко, бивали застрелвани. Това е било голямо усилие от страна на Играта с оглед съществуването на Израел. Така държавата Израел станала реалност в периода на Края на Играта. Израел не би могла да съществува БЕЗ жертвата на милионите през 30-те и 40-те години. Еврейската религия е религия на жертвата и проливането на кръв.
Позицията на жертва е била използвана умело от евреите, за да си пробият път. Чувството за вина е един от методите за контрол на религията.
ВСЕКИ Едновременно инкарниращ се Висш Аз е имал инкарнация и на евреин и на еврейка. Те имат силна степен на идентифициране с тялото.
Трудно е да пуснеш телевизор и да не видиш документален филм за Втората световна война и за германците. Така се замазват безжалостните действия на Израел днес. За палестинците днес те са каквото американците едно време са били за местното индианско население. Навремето американците са притежавали технология, с която да изтласкат местното население – същото става и с палестинците днес.
Говори се за ядрения потенциал и за оръжията за масово унищожение на Ирак, Иран и Корея, но не се чува и дума за тези на Израел. Защо? Защото Играта е планирала нещо. Обърнете внимание на това, че онези, които се оплакват най-много от оръжията на другите, са именно нациите, които имат най-големи запаси от тези оръжия.
Централната точка за контрол от страна на влечугоподобните на Земята е Лондон – това не бива де се забравя.
Преди Америка да се включи във Втората световна война, е имало кораб с германски евреи, които били връщани от всяко „обичащо свободата” американско пристанище. Правителството не им позволявало да спрат на пристанище. Нищо не трябвало да се намесва в предстоящото клане. Кой е знаел за това тогава? Най-висшите знаели много. Онези, които умирали, не знаели нищо.Останалите били манипулирани от манипулативните правителства. В библиотеката на 27 ниво историята е такава, каквато е била, а не такава, каквато победителите или диктаторите са нареждали да бъде написана.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.