вторник, 14 април 2015 г.

Извънземните/Жокерите/Трудните решения/Въпросите в периода на Края на Играта и Матрицата 5

Империята Орион възнамерява да се върне на Земята с масивна демонстрация на сила и мощ. Какво мислите, че ще направите вие? Една или повече извънземни групи са дошли на Земята и казват, че искат да спасят земните хора от Орион или от големите катаклизми. Какво мислите, че бихте направили? Това са някои от жокерите, които е възможно да се разиграят в Края на Играта.
Имате вече голяма част от информацията, която ви е необходима, за да можете да вземете решенията, които ще трябва да вземете в Края на Играта. Ако извънземна група дойде да ни спаси, ще отидете ли с тях, или ще останете тук? Ако Орион успее да установи открито управление над Земята, как ще се отрази това на мнението ви за Галактиката, Земята и пътя на вашия Висш Аз за настоящата инкарнация? Ако научите, че след три дни Земята ще бъде ударена от метеор, или че ще се случи глобален катаклизъм – какво ще направите?
Вашето настоящо ниво на духовен Напредък и веригите ви от преживявания ще повлияят на вашето решение. Помнете, че не можете да промените нито едно събитие от поредицата събития, които сте избрали да ви се случат още преди да влезете в настоящата си инкарнация. Нито едно събитие от пътя на вашия Висш Аз не може да бъде променено от НИКАКВО външно събитие, включително и от друг Висш Аз.
Ако сте прочели първия том на Матрицата само веднъж, значи НЕ сте извлекли всичко от онова, което е безценно за вас. Матрицата 5 се разкрива на нива, според вашето ниво на напредък. Но еднократното й прочитане е минимумът, който ви е необходим, за да излезете от Играта и да се върнете към своя Висш Аз. Прочетете я отново, за да съберете още злато от Златното издание на Матрицата 5.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.