вторник, 28 април 2015 г.

Най-новите заблуди на светлите

Светлите искат да вярвате, че всички шамани и др. подобни в света припяват мантри окъпани в бяла светлина, за да „променят” Тъмните – говорят за себе си като за „белия път на доброто сърце”. Знаете, че това НЕ е Баланс. Тези хора искат да бъдат нападани Тъмните в името на „благополучието” на останалите – друга заблуда на Светлите.
ЕДИНСТВЕНИЯТ начин да приключите с дадена полярност е противоположната полярност да се СЛЕЕ с нея. Именно ТОВА е Баланс. Балансът не е премахване на Тъмните (или Светлите), защото всяка полярност зависи от съществуването на другата. Не може да има Тъмно без Светло и обратното. Ако вярва Светлината в обратното, значи е духовно незряла. Онези, които бият барабани и призовават да се елиминират Тъмните (или Светлите), докато в същото време искат да се запази собствената им полярност незасегната, напразно прахосват енергия и време. По този начин те само подсилват другата Полярност.
Привържениците на Светлите обичат посланията отгоре от онези, които знаят-какво-е-най-доброто. Обичат посланията, които твърдят, че Светлината е по-силна от Тъмнината. Не е. Тъмните искат да ви внушат, че съпротивата е безполезна. Не е.
Светлите обичат изрази от типа „великите Тибетски мъдреци и онези, които нямат видима форма”. Обикновено от тях идва само дезинформация. Сега Земята е средище на какъв ли не боклук както от 3-та, така и от други плътности.
Полярностите са противоположни на Баланса. Те се опитват да ви вкарат в лагера на полярностите. Разберете това. Периодът на Края на Играта е най-трудния период, в който да си инкарниран, но и най-струващият си.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.