четвъртък, 23 април 2015 г.

Как душата напуска тялото

След като изследвали около три милиона случаи на естествена смърт, специалисти от университета в Сан Диего открили закономерност. Оказало се, че жените по-често умират в седмицата след рожденния си ден, а мъжете - напротив - малко преди него. Според д-р Дейвид Филипс за силния пол този празник е нещо като развносметка, когато мъжът подсъзнателно решава какво е постигнал. Докато при дамите след рожденния ден настъпва отпускане и психологическа депресия.
Ефектът на светенето на биологични обекти в електромагнетични полета с високо напрежение е известен повече от две столетия. Но методът става популярен през 30-те години на 20-ти век благодарение на съпрузите Кирлиан. А през 1996 г. е създаден прибор, с помощта на който може да се наблюдава светенето на енергетичното поле на човека приживе и след смъртта. Идеята е, че щом се вижда разпределението на енергията в живото тяло, трябва да се вижда и как тя угасва след смъртта. Ето какви изводи са направени.
Смърт от старост
В тези случаи жизненият цикъл е естествено приключен и душата спокойно напуска своята земна обвивка. Но това не става отведнъж. Още едно денонощие тя остава около физическото тяло. Около 16 часа след смъртта приборите отчитат колебания, които имат пикове и спадове и накрая затихват.
Случайна смърт
Житейският път не е изминат докрай и душата не иска да се раздели с тялото. В продължение на 48 часа се отчитат колебания, след което светенето рязко угасва.
Смърт чрез самоубийство
Ефирното тяло е здраво свързано с физическото и прекратяването на живота за него е изненада. То не е готово внезапно да напусне физическото си вместилище и почти три денонощия приборите фиксират изблици на енергия. Колкото по-развълнуван и възбуден е човекът преди смъртта си, толкова по-трудно се отделя ефирният двойник.
Внезапна смърт при нещастен случай
В първите четири часа след смъртта на приборите се вижда тесен пик, след още три часа - звездовидни изблици на светене, сякаш се посипват снежинки. Енергията като фонтан напуска разкъсаната обвивка. На тънкото тяло са нужни денонощия, за да се прости окончателно с физическото...


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.