понеделник, 6 април 2015 г.

Механизмът на 3-те S

Мисля за никого не е тайна, че нашето общество, особено през последните години представлява една робовладелска система. Демоничните същности, застанали начело на системата, за да управляват голям брой хора използват стари като света формули, за да манипулират хората, за да им отнемат голяма част от толкова нужната им жизнена енергия.

За тази цел, съвременната психология е разработила концепцията за 3-те S (3S политикa: Sex, Screen, Sport) същността й се свежда до това постоянно да забавлява хората, да ги насочва към емоции, които да акцентират на техните инстинктите, като по този начин свалят съзнанието им към по-долните чакри и правейки невъзможно да се натрупа достатъчно количество енергия, за да се мисли със собствения разум и да се вземат собствени решения.

Секс - при него има максимално налагане хората още от детството на сексуални удоволствия, при което жизнената енергия изтича през половата чакра.

Screen(Екранът) - контрол на човешкото съзнание посредством екрана, налагането на илюзии, фалшиви нагласи и модели на поведение, замяната на реалния живот с живота на филмовите герои, емоции и плачливи телевизионни сериали водят до загубата на енергия през чакрата Анахата; хрониките на инциденти, криминални предавания, бунтовници - води до загуба на енергия чрез чакра Муладхара и т.н.

Спорт - лъжливи ценности, които подбуждат към чувството за съперничество, национализъм - загуба на енергия чрез чакрата Манипура; въздействие върху емоциите на хората - по време на състезания, особено мащабните, преживявайки за спортистите, феновете губят огромно количество енергия, която се топи като сладолед и отива за храна на егрегор, зад който със сигурност стои някаква политическа група.


Помислете си - кого храните с ценната си жизнена енергия?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.