сряда, 1 юни 2011 г.

Ситуацията в Слънчевата система . Възли на хаоса

Ако можехте да видите Слънчевата система с очите на многоизмерно същество, вие щяхте да сте учудени от това колко активни и многобройни са станали процесите, които са свързани с трансформацията на простраствено-времевите параметри. Всички планети от Слънчевата система са под влиянието на галактически програми, програми от Слънцето и в по-малка степен от програми , идващи от Центъра на Вселената.
Планетите изменят своите физически параметри, което е отражение на процесите, протичащи на ефирните материални нива. Повишава се активността и напрежението на техните магнитни полета, което води до негова променена структура, промяна и в направлението от потоци на магнитна енергия и става временна смяна на магнитните полюси.
 Променя се химичния съства на атмосферата, особено на планетите-гиганти. Това става под въздействието на увеличението на обема на йонизираните газове, на Слънцето, а също и от проникването на високо заредени частици от външния космос. Този поток от въпросните частици е запълнил цялото вътрешно пространство на Слънчевата система.
Програмите, които транслира всяка планета също се менят. Така Сатурн, отговарящ за корекцията на различни времеви потоци изважда от обръщение програмата на линейното време и усилва програмите за т. нар. сферично време. При много планети се наблюдава повишение на масата. Взаимодействието със спътниците тече по нови програми, наситени с нова информация и под тяхно влияние спътниците на много планети променят орбитите си.
Земята се намира в енергиен “пашкул”, който я защитава от много високите честоти,които се транслират от галактическия Център. Това се прави специално, за да се защити човечеството, което в преобладаващата си част има засега ниско ниво на съзнание. Без този защитен пашкул човечеството и физическите тела не биха могли да издържат на рязко повишение на вибрациите.
Слънцето също е като понижаващ трансформатор основно за Земята. С другите планети взаимодействието се извършва по целия честотен диапазон. Слънцето адаптира програми за планетите от своята система. Но то не може да прави това постоянно. И на 20-ти май започна етап на усилване на честотите, които Слънцето транслира към Земята. Енергиите, идващи тук рязко се усилиха. Този процес продължава около седмица по земното време. Сега на преден план отново излязоха програмите на Великото Централно Слънце, които ще предадат в Слънчевата система поредната порция енергийни импулси.
Предполага се, че седмичната повишена активност на Слънцето ще подготви обитателите на Земята към следващия етап. Това променливо напомпване на енергии от Великото Централно Слънце и от нашето Слънце помага за по-доброто усвояване и асимилиране на идващите енергии. Но това създава голямо натоварване за физическото тяло. Всичките царства на живот на Земята също са подложени на това енергийно въздействие. Предполага се, че някои видове животни и растения ще изменят своите ДНК, отговарящи за адаптацията към външните условия
В близко бъдеще при много растения ще се изменят сроковете на узряване на семената, ще има изменения в съотношението на популацията в някои райони на планетата, в частност близо до екватора, където магнитното поле е най-слабо.
В Слънчевата система продължават да прииждат заедно с астероидите и кометите, нови видове вируси и микроорганизми. Много от тях ще бъдат включени в жизнения цикъл на Земята и ще способстват за развитието на нови видове .





2 коментара:

  1. Е - и? Слушай - това е абстрактна информация идваща от недоказуем източник - сърцето на слушателя остава празно... И аз го правех... години наред, а после си спомних кой ме закодира да бъда така абстрактен - мой "приятел"... и аз потънах в космоса... с огромни усилия се завръщам тук и сега - на границата на материя и Дух... и от тази позиция ти казвам - Бъди по-конкретен и адекватен на нуждите на човека срещу теб

    ОтговорИзтриване
  2. Не знам , моето сърце не остана празно, когато получих въпросната информация . Успех с твоята позиция ти желая .

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.