събота, 25 юни 2011 г.

ЕГРЕГОРЪТ НА ПАРИТЕ (ЧАСТ 9)

    Точно този мотив довел до глада н недостига на 20-ти век . Те се съчетавали с експлоатацията на земята с цел максимален добив на култури, отглеждани изцяло за продан по начини, които унищожили плодородната почва ; с политически и вътрешни борби в тези страни, често причинявани от последиците на бедността ; с отхвърлянето на режимите явно или тайно, които не отговаряли на интересите на Илюминати. Те не искали страните от Третия свят да взимат самостоятелни решения, а да зависят от същите банкери, управляващи Запада. Това продължава и днес, като САЩ са водеща сила в продължаващото усилие да се свали от поста му всеки политик или група, която заплашва интересите на Илюминати. Свидетелство са Никарагуа и безбройните южноамерикански диктатори, наложени и облечени във власт от САЩ. Това е част от дългосрочния план на Илюминати :

ЮДЕЙЩИНАТА СЕ КРЕПИ ВЪРХУ ГЛАДА И ИЗРАЖДАНЕТО НА НАРОДНИТЕ МАСИ.
Аристокрацията, която по право се ползуваше от труда на работниците, беше заинтересувана от това, работниците да бъдат сити, здрави и силни. Ние, обаче, сме заинтересувани в обратното – в израждане на гоите. Нашата сила и власт се крият в хроническото недояждане и в слабостта на работниците, защото това ги закрепостява под нашата воля, а правителствата им няма да намерят нито сила, нито енергия да ни противодействуват.
Гладът създава на капитала права над работниците по-сигурно, отколкото законната царска власт даваше тези права на аристократите. С нуждата и с раждащата се от нея робска зависимост ние ще движим тълпите и с техните ръце ще унищожаваме ония, които се изпречват на нашия път, и когато дойде времето да се короняса нашият всемирен владетел, същите тези робски ръце ще пометат всички препятствия, които му пречат. ( Протокол 3 )

    Поразителна е скоростта, с която се случва всичко това. САЩ са извървели пътя от коня до ракетата за по-малко от 70 години, а може би и за още по-кратко, ако някои разкази за тайни космически полети през 50-те години са истина. В същото време тази страна се е превърнала във военна единица на самоунищожението. По думи на мой приятел, живял 5 години в Америка и работил в заведение за бързо хранене, в кофите за боклук всяка минута се изхвърля огромно количество от физическия облик на Земята ! Заради индустриализацията и християнизацията си САЩ са изконсумирали повечето от "ресурсите" на Земята и са замърсили планетата повече от всяко друго общество. И трагичното е, че това е културата, заляла света за отрицателно време.
    Ако приемем, че Земята е на 1 година, при тази времева скала Индустриалната революция е при нас по-малко от 2 секунди. През тази частица време ние сме се държали по начин, който сега заплашва способността на планетата да е дом за човешкия род. Всеки 24 часа се унищожава или намалява някоя тропическа гора; пустините напредват ; 200 милиона тона отлична земя се губи от ерозия; непрекъснато нараства броят на изчезващите видове; а 100000 души, половината от които деца умират от глад или болести, причинени от глада. Всеки ден.
     Но защо се учудваме ? Как би могло да е другояче щом имаме икономическа система, чието оцеляване, да не говорим за успеха й зависи от ежегодно увеличаващото се взимане, изработване и изхвърляне, за да се отдаде почит пред олтара на икономическия растеж на Илюминати ? Това е абсолютна конвейерна лента, водеща към глобално самоубийство. Пълната истина е , че ако всяка година трябва да консумираме повече, последиците върху човечеството и околната среда ще са огромни и фатални. Или елитът на Илюминати е безкрайно глупав, или творението им се  е изплъзнало от контрол, или имат други мотиви за онова, което причиняват на планетата. Подозирам, че е по малко от всичко. Предлагам ви обобщение на причините, поради на които на човешката раса са й били нужни малко повече от  200 години, за да извърви пътя от зората на Индустриалната революция до кашата и хаоса, на които сме свидетели днес и защо с такава готовност е обслужвала интересите на Илюминати :
    1. Ако постоянно произвеждате повече и консумирате повече, скоро пресичате точката, където това е възможно във вашите граници. Налага ви се да продавате навън и да изнасяте своята култура. Налага ви се да промените начина, по който живеят другите и да им наложите своята еволюция. Това става, като ги правите зависими от вас и като продавате културата си чрез манипулираща реклама. Ако имате продукт, към който човек се пристрастява като цигарите, толкова по-добре, защото веднъж като се хванат на въдицата, разполагате с пазар от пленници. А веднъж като другите страни се пристрастят към гонитбата на вашата култура, придобивате още по-голяма власт, с която ги карате да използват своите ресурси и земя, за да ви снабдяват с онова, от което имате необходимост, така че да им връщате готови продукти със значителна печалба. До този момент вие вече сте унищожили тяхното самозадоволяване с храна и можете да твърдите, че развитият свят помага на изостаналия свят от добро сърце и за успеха на неговата култура, като им "дава" храна, когато на практика милиони умират от глад, защото вече не могат сами да произвеждат храна. Дори тогава вие само откликвате с малкото, което можете да пробутате в ситуации, които са или добре огласени, или отговарят на желанието ви да карате другите да изпълняват волята ви. Както бе казал някой някога : "Когато хванеш някого за топките, сърцето и умът му ще те последват". Със същия успех би могло да се каже и "стомахът". Необходимостта да се увеличава производството и продажбите всяка година означава, че всеки трябва да се състезава с другия. Защото за да има победител, трябва да има и победени, често мъртвите. Единственото изключение е банковият елит. Те не могат да губят. Говорим за желанието за сътрудничество в света и при все това самата основа на икономическия характер е да настройва човек срещу човека, семейство срещу семейството, град срещу град, страна срещу страна и търговски блок срещу търговски блок в брутална конкуренция, докато елитът поделя плячката помежду си.


ЮДЕИТЕ НАСАЖДАТ СПЕКУЛАТА, ЗА ДА ЗАГРАБЯТ БОГАТСТВАТА.
А за да не могат умовете на гоите да мислят и да следят развитието на политическите въпроси, трябва да ги отвлечем и насочим към промишлеността и към търговията. По такъв начин всички нации, настървени във взаимна борба за свои изгоди, не ще забележат общия си враг. Освен това, за да може свободата окончателно да разложи и разори гоевските общества, трябва промишлеността да се постави на спекулативни начала, чрез които всички печалби не ще се задържат в ръцете им, а ще минат в нашите каси. ( Протокол 4 )

1 коментар:

  1. както винаги много интересно,Нео.
    Аз май някъде го бях чела,но сега пак си го припомних.Оставила съм ти писмо в майла на абв.бг.
    Ще с ерадвам ако ми отговориш.Съни.Поздрави

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.