сряда, 29 юни 2011 г.

ЕГРЕГОРЪТ НА ПАРИТЕ (ЧАСТ 12)

  9. Изискванията на системата и дехуманизирането на хората е довело и до експлоатацията на други форми на живот. Чувал съм да се казва, че защитниците на правата на животните трябва да мислят повече за жестокостта към хората, отколкото към животните. Тук е пропусната същността. Жестокостта си е жестокост. Всяко общество, което оправдава ужасното отношение към животните днес, няма да изпита никакви скрупули от това, че е жестоко към хората. Животните, подобно на хората са се превърнали в друга стока, друга форма на производство. Хората правят експерименти с тях, от които най-ужасяващите ексцесии на нацистите изглеждат като детска игра. Свидетели сме на отвратителните неща, ставащи в кланниците и заводите на хранителната промишленост - милиарди пилета по света са принудени да изживеят окаяния си живот, стоейкивърху телени мрежи в мънички клетки, в които едва има място да се настанят. Те са машини за производство на яйца. А много малки пиленца се убиват всяка година само няколко часа след раждането им заради "престъплението" че са мъжки. Те са от породи, генетично разработени да снасят яйца. Мъжките не могат да снасят яйца, затова не трябва да живеят. Самоако знаехте как в кланниците се убиват пилета, прасета, говеда, пуйки, зайци и овце в условия на отвратителна жестокост и варварщина ! Нямаше как - практиките ми като студент включваха и присъствие на такива злодеяния ! Както се казва в поговорката : "Ако стените на кланницата бяха от стъкло, всички щяхме да сме вегетарианци." Само една човешка раса, откъсната от своя истински Аз и контролирана от съзнание, което иска да унищожи нашето състрадание и вътрешна доброта би позволила това да се случи. Имах един преподавател в университета,който бе и отявлен християнин догматик. Той се присмиваше на вегетарианците при всяка отдала му се възможност. "Ако Бог искаше да сме вегетарианци - казваше той - щеше да ни е дал три стомаха." Моят отговор на това сега е : ако Бог искаше да говорим такива глупости, Той/Тя нямаше да е предвидил мозъка .
    10. За да скриете реалностите на системата и нейната корупция имате нужда от "Служби за сигурност" и други организации, посветени на пазенето на тайни. Твърди се, че от тях се изисква да държат под око потенциалните заплахи от други страни и терористични групи и да пазят националната сигурност ( до болка познато от съвремието, нали ?), но както видяхме основната цел на правителствата и службите за сигурност е да пазят истината от собствения си народ. Това е от жизненоважно значение за системата. Истината за нея е както чесънът за вампира. Службите за сигурност изразходват повече време в шпиониране на онези, които мирно оспорват това статукво, отколкото на потенциалните терористи. Те и без това познават и манипулират тероризма, а и самите те са замесени в него. Правят се всякакви коварни маневри за да се спре всеки индивид или група, за които имат опасения, че могат ефективно със своите становища да отправят предизвикателство към системата. Измами, подслушване на телефони, агент-провокатори, дори убийства ; всички тези методи се използват от държавата и Илюминати за да спрат онези, които представляват заплаха за продължаващия им контрол.
    11. Към всичко споменато трябва да се добави още едно съществено ограничение пред по-нататъшната експанзия на системата. Това е най-важният фактор. Ако искате всяка година да консумирате повече, вие разрушавате планетата, от която зависим всички ние. Дори земята се третира като промишлен обект. Тя до такава степен е експлоатирана с химикали, които да донесат за кратко време максимален добив, че способността й да произвежда отслабва с всяка година. Ако имате машина, която произвежда неща от първа необходимост за оцеляване на човечеството и това е единствената такава машина, какво биха казали хората, ако стоварите тежък чук върху нея и я разбиете на хиляди парченца ? Щяха да кажат - луди, щури, откачили. Е, точно това причинява човешката раса на планетата. През всяка година от тази Индустриална революция насам ние сме взимали повече "ресурси" от Земята и сме ги превръщали в по-голямо замърсяване в името на "Научно-техническия прогрес". Вършейки това, системата е трябвало да увеличава броя на продуктите за еднократна употреба, които се изхвърлят възможно най-бързо след закупуването им. Само по този начин може да се увеличи производството. Това е невъзможно, ако нещата са дълготрайни. Тази икономическа "необходимост" по правилата на системата ни е снабдила с ножове, чинии, вилици, чаши, бръсначки и други неща за еднократна употреба и непрекъснато увеличаващо се количество опаковки за боклука. Нещо, което се използва еднократно и се изхвърля е като оргазъм за системата ; всичко дълготрайно, направено да съществува и функционира възможно най-дълго време е потенциална катастрофа за индустрията. САЩ са в челните редици на това самоубийство, но голямата част от света също е замесена. Създали сме такова чудовище, което колкото повече преуспява от своя гледна точка, толкова по-бързо унищожава планетата. Но нашите политици все още говорят за необходимостта да се върнем към пълна работна заетост. При правилата на настоящата система тя ще превърне планетата в пустееща земя. Това вече е връх на безумието ! Това не може да продължава и няма да продължи.
    Последиците от тази система на самоунищожението са създали един свят, в който 20% от населението консумират 80% от ресурсите всяка година ; другите 80% от човечеството не трябва да имат потребности, за да може системата да е в услуга на алчността. Хора по целия свят умират от болести на недостатъчността, докато други умират от болестите на прекомерността. Тя е родила свят, пълен с конфликти и разделения, в който болката, страданието, експлоатацията и войната са решаващи за оцеляването на системата.  
    Илюминати, които са създали и организирали тази система за своите собствени цели знаят, че тя е пълна глупост и първото нещо, което ще направят след запланувания си удар върху човечеството е да разрушват наложената от тях система :
СЕГАШНИТЕ УПРАВНИЦИ ОБРЪЩАТ ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ НА ПАРАДНАТА СТРАНА.

Гоевските управници, на които внушихме церемониални приеми, етикеции и увеселения и отклонихме от сериозните държавни занятия, са в същност завеса за нашето фактическо управление. Отчетите на тези случайни управници се съставят от наши агенти. Тези отчети винаги задоволяват недалновидните умове на гоите. Никой от тези, които четат отчетите и проектите, не питат от къде ще се направят спестяванията и какви нови налози ще се предвидят... Вие знаете къде тази безгрижност заведе гоевските държави, до какво финансово разстройство дойдоха те, въпреки удивителното трудолюбие на техните народи...(Протокол 20) 

    Те знаят, че Системата е глупава. Такава се и очаква да бъде !
    Но нека акцентирам на един момент. Поробеното съзнание и напреженията на тази планета могат да затруднят себеизразяването на нашия истински Аз, но това не го прави невъзможно. Само трябва да потърсите в своето обкръжение и в света като цяло и ще видите прекрасни, обични и грижовни хора. Ние не трябва да сме роби и роботи, нито да бъдем контролирани от Илюминати и мисловните модели на крайния дисбаланс ; ние сами позволяваме това да става и можем да го спрем ! В собствения си живот и другаде виждаме достатъчно, за да знаем кое е приемливо и кое - не; всички ние имаме възможност да почнем да мислим самостоятелно и да живеем според ценностите си ; можем да отворим умовете си и да се свържем отново с нашето висше съзнание. Милиони постъпват така днес, а много други са го правили през цялата история, дори през мъчителните векове от живота на Земята. Не трябва да бъде така, както е сега и ние не трябва да сме такива. Човечеството по природа е добро, а не зло. Ние можем да дадем израз на тази доброта, стига да решим. Колко силна е нашата воля, за да устои на подтиците на дисбаланса ? Колко силно е желанието ни за просветление ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.