вторник, 21 юни 2011 г.

ЕГРЕГОРЪТ НА ПАРИТЕ - ЧАСТ 5

Налага се да спомена и за ролята на подкрепата за болшевишката революция, която е част от плана на Илюминатите. 
    Естествено германците подкрепили Ленин и осигурили безопасното му преминаване през Германия от Швейцария на път за Русия в запечатан влак, защото искали да изтеглят руснаците от войната. Освен това дали на неговите болшевики десетки хиляди марки за пропаганда и за да са сигурни, че революцията ще успее. Нищо чудно тогава, че след удара на Ленин срещу временното "народно" правителство руснаците били извадени от войната и позволили на германците да се концентрират върху другите фронтове ! Комунистите били подкрепяни от германски и други западни банкери и финансисти. Немският банкер Макс Вартбург подкрепял режима на Ленин. Същото правел американският банкер Джейкъб ( Яков ) Шиф. Семейстовото му произхождало от Германия, където се радвало на тесни връзки с банковата империя на Ротшилд - основен финансов поддръжник на тази и други революции. За баща на съвременния комунизъм и на вярванията, които болшевиките популяризирали се смята Карл Маркс, който починал през 1883 г. Toй бил член на една от организациите на Илюминати - "Съюза на справедливостта" ( по-късно "Комунистически съюз" ) , издънка на "Обществото на сезоните", което изиграло важна роля във Френската революция заедно с тяхната ложа на "Великия изток" в Париж. Подкрепяният от Ротшилд немски индустриалец Фридрих Енгелс поддържал Маркс и написал заедно с него "Комунистическия манифест" от името на тайните общества, които стоели зад тях. През 1918 г. 15 банкери от цял свят използвали прикритието на мисия на Червения кръст , за да отидат до Петроград, където подкрепили избухналата революция, временното "народно" правителство и болшевиките, които го съставяли.  Професор Стюарт Крейн посочва :
     " Ако погледнете назад към която и да е война в Европа, ще видите, че те всички са приключвали винаги с установяването на баланс между силите. С всяко прегрупиране е настъпвал баланс между силите в новата групировка около династията на Ротшилд в Англия, Франция или Австрия. Те групирали народите така, че ако някой крал стане неуместен, да избухне война, а изходът от нея да се решава от насоката, която взема финансирането. Проучването на задлъжнялостта на воюващите нации обикновено показва кой е бил наказан."
     Или както се казва в Протоколите на мъдреците :

. .. От това има двояка полза: първо, ще държим в подчинение всички страни, които добре знаят, и са почувствали, че само ние сме властни, когато пожелаем, да създаваме безпорядъци или да въдворяваме ред. Всички тези страни са привикнали вече да виждат в нас една неотразима подавляваща сила. Второ, ще имаме благоприятната възможност
НА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО ЮДЕИТЕ ЩЕ ОТГОВАРЯТ С ВОЙНА.
 
На всяко противодействие ние трябва да бъдем в състояние да отговорим с война от съседите на оная страна, която би се осмелила да ни противодействува; но ако и тези съседи помислят да застанат колективно против нас, ние сме длъжни да дадем отпор с всеобща война.
. ( Протокол 7 ) 


    Ударът за съюзниците от загубата на руската подкрепа против германците през Първата световна война бил компенсиран от пристигането на американците. Президентът Удроу Уилсън ги въвел във войната, когато Германия повела политика на потапяне на всички кораби независимо от националността им, или поне така казвали Съюзниците. Потапянето на американския кораб "Лузитания" било просто извинението, което Уилсън търсел, за да оправдае влизането във войната, почти няма съмнение, че то е било изфабрикувано от него в тайно споразумение с масоните, ръководещи тези операции. Японската атака над Пърл Харбър щяла да бъде използвана от президента Франклин Рузвелт по същия начин през Втората световна война.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.