четвъртък, 16 юни 2011 г.

РЕБАЛАНСИРАНЕ НА ВРЕМЕВИТЕ ПОТОЦИ НА ПЛАНЕТАТА

От началото на юни, след около 10-дневно мощно енергийно въздействие на Слънцето върху цялата Слънчева система от края на април на Земята се установи временен енергиен баланс между всичките царства на живота. Това е в резултат от асимилация на слънчевите енергии, които произведоха необходимите трансформации в ефирното поле на Земята. То постоянно “диша” под влияние на енергията от Великото Централно Слънце и от нашето Слънце. Сега ритъмът на това дишане е умерено-равен, но той ще се измени под въздействието на първото лятно Слънчево затъмнение.
Разширението на ефирното земно поле предшества планетарната трансформация на физическо ниво. Когато ефирното поле се разширява, то енергиите на земното ядро се разпределят по-равномерно. Движението на магмата става по-малко интензивно. Но това няма да е за дълго.
Сега на планетата съществуват едновременно различни времена – от линейното ( в триизмерния свят ) до “сферично/квантово”. Тези пространствено-времеви потоци са разположени неравномерно и взаимодействат на различни нива , внасяйки определени изкривявания в общата картина. Линейното време като цяло се възпроизвежда и поддържа от съзнанието на болшинството хора. Това е  по-плътна времева субстанция, която формира грубите причинно-следствени връзки, имащи последователност и дължинност. Това време е много енергоемко и инертно.
Човекът в зависимост от фокуса на своето съзнание, също съществува едновременно в различни области на времето. Може да се каже, че част от неговото плътно-ефирно и физическото тела живеят в линейно ( условно , измислено от човека за удобство) време, докато по-ефирните тела – в “естественото”, квантово. Това предизвиква допълнително напрежение вътре в енергийните тела на човека, понеже се предполага съществуване на различни времена ( минало, настояще и бъдеще). Такова положение субективно се усеща от хората или като ускорение на събитията, проявени във времето, или като забавянето им, когато сякаш времето спира и “нищо не става”, т.е., отсъства външния събитиен ред. Ако в енергийното тяло преобладава квантовото време, отсъствието на видими събития не предизвиква дискомфорт, а се приема от човека като закономерно.
Протичането на различни времена през енергийните тела на човек може да усили дисбаланса им и да се прояви в следните симптоми : внезапна умора, сънливост или обратно – превъзбуда. Формирането на единно енергийно тяло е пряко свързано с “включването” във всички тела на единното сферично (квантово) време.
В близко време тези процеси ( включване на единното време) ще протичат по-активно, защото планетата все повече и повече резонира с високочестотните енергии,  идващи от Източника, които могат да се считат за “извънвремеви”. За балансиране на ефирните енергийни тела на човек е необходимо съзнание, аналогично на единното времево поле. Този, който е преминал към квантово време се захранва от енергиите на Великото Централно Слънце, а също от енергиите , отразени от централния кристал на Земята ( с малко понижение на честотата).
 Земята изравнява в полето си всички потоци на времето, свързани с различната плътност на веществата за задачата им в следващия етап на трансформацията. Ние трябва да сме в крачка със Земята и да не създаваме заключени времеви примки, които капсулират енергията в енергийното тяло на планетата. Тези примки се развързват под влияние на галактическите енергии, които отключват времето.
 Заключените времеви пространства в тялото на човека предизвикват застой на енергията и създават предпоставка към заболяване.
Сега на Земята става разчупване на времевите контури от древните цивилизации и презапис на Акашовите хроники на нови енергийни носители с по-висока вибрация. Същото става и с индивидуалните Акашови хроники. В енергийното поле на човек съществуват заключени контури на минали инкарнации. При преход към сферичното време тези контури автоматично се разчупват и по-рано запечатания опит става достъпен за съзнанието.
Планетата Земя се настройва към галактическото време. Това означава изменение на времевите потоци в нейното енергийно поле. Човечеството трябва да премине към нова времева линия, за да не пречи на еволюцията на Земята.


4 коментара:

  1. А как човека може да премине към нова времева линия? Какви емоции и усещания имя при това преминаване?

    ОтговорИзтриване
  2. На първо място трябва да е осъзнат , да разбира цялостността на процесите . Специално при мен усещанията, свързани с преминаването към квантовото време са свързани с прекратяване на практиката да си планирам времето и ангажиментите , а да се оставям на интуицията . Имах стар постинг, където наблагах точно на това - че развитата интуиция ще направи пробив в паралелна реалност ( свят )

    ОтговорИзтриване
  3. Понеже съм хората които на 100% са убедени в това, което си говорим по повод енергийната пренастройка на всичко в нас, около нас и т.н. ще спомена един факт-дребничък наглед, незначителен елемент от ежедневието ми. От дълго време постепенно в мен узря решението да не си подстригвам косата. Същото реших и за боядисването- да не я боядисвам въпреки, че преждевременно побеляла-ген:))). Та понеже косата ми е къдрава и трудно се поддържа (кошмар е да сресваш всяка сутрин дълга къдрава коса....мъчение) вече бях на път да я подстрижа и ...така. Интересно, че взех решение да Я СПЛИТАМ НА Т.НАР.ГРЪЦКА ПЛИТКА - тя започва от горната част на скалпа и постепенно се оплита цялата коса...Това мое решение ....интересно съвпадна някакси по време с това въпросно слънчево затъмнение. Тогава не си давах сметка за това "съвпадение"...Сега обаче като чета поста ти...ВСИЧКО Е ЕНЕРГИЯ- НАЛИ - ЗА ТОВА СМЕ ЕДИНОДУШНИ...Древните българи и българки са знаели това под една или друга форма....Една от причините колобрите, шаманите, монасите, жените да сплитат косите си в древността идва от знанието, че косата като една "антена".....Ако тази "антена" е разпиляна, безредна или остригана, в наше време и боядисана....най-общо настъпват дисбаланси. Всякакви дисбаланси - на всички нива... Сплетената коса е обратно на горенаписаното. А по отношение на липсата на план за който говориш - трябва да ти кажа, че направо ми четеш мислите....в смисъл аз също виждам, че действам все повече по интуиция...

    ОтговорИзтриване
  4. Интуицията винаги е била по-бърза от логиката. Изборът ни за вяра в нас е това, което прави интуицията истинска или го отдаваме на просто парче късмет.

    ОтговорИзтриване

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.