сряда, 29 юни 2011 г.

ЕГРЕГОРЪТ НА ПАРИТЕ (ЧАСТ 13)

    Дори елитът на Илюминати не е имал - и все още няма - пълен контрол над всичко. Имали са и провали. Но понеже всяко тяхно поколение е предавало на следващото ритуалното приемане и доктрините, способността му да въздейства върху събитията и да ги предрешава е нараснала, особено през последните 200 години, защото глобалните комуникации и световната финансова система дават възможност за съсредоточаване на огромна власт в ръцете на малцина.  Сега Илюминати са проникнали във всяка сфера на живота, а чрез контролираните от тях медии са в състояние да захранват населението "на час по лъжичка" по начини, с които не са разполагали никога преди. Техният план за световна доминация, наречен Новият световен ред приближава своя край,ако не се събудим бързо. Спомняте ли си как тогавашният президент на САЩ Джордж Буш -старши използва думите "Нов световен ред", за да опише виждането си за бъдещето след войната в Персийския залив през 1990 - 1991 г ? Сега този термин се използва широко от политиците като цяло.
     Елитът на Илюминати, в който влизат империите на Ротшилд и Рокфелер вече разполага с 6 основни организации паравани за тяхната дейност. Това са : Съвет за международни отношения, Тристранна ( Трилатерална ) комисия, Римски клуб, Групата Блдерберг, Кралски институт по външни работи и Обединените нации. Всички те пряко или непряко са произлезли от "Кръглата маса", създадена от масона Сесил Родс. Тя все още е в центъра на тази империя на контрола. Символично около нея седят онези, които направляват световните политически и икономически дела. На практика тази империя е изчакващото световно правителство, т. е. изчакващо да се превърне в официално правителство .

    Щабът на Съвета за международни отношения се намира в Ню Йорк на Източна 68-ма улица , номер 58 , а сградата е наречена Харолд Прат Хаус ( бивш президент на "Стандарт Ойл" и член на СМО ). Началото й е сложено с парите на Рокфелер през 1921 г. Видяхме как този "мозък" е контролирал събитията по време на 2-та св. война и продължава да го прави. Безброй видни личности са назначавани от СМО в американската администрация, банки, бизнес-среди, медии и университети, а външната и вътрешната  политика на една по дефиниция свободна нация се контролира от тази неизборна група параван на Илюминати. Ако те направляват американската политика, то естествено правят това и със световната. СМО има филиали във всички щати на САЩ. Това е американският клон на Кралския институт по външни работи в Лондон, известен още като "Чатъм Хаус". Той е основан през 1920 г. и тези 2 "мозъка" действат в синхрон и са отговорни за манипулирането на САЩ по време на 2-та св. война. Но о0братно на популярното схващане, именно Великобритания е доминиращ партньор на ниво Илюминати. Ротшилд влияе на Рокфелер, а политиката на САЩ се предрешава до голяма степен от Великобритания чрез връзката КИВР / СМО. Очевидно Институтът оказва много голямо влияние върху външната политика на Обединеното кралство,което се разпростира и върху други страни с подобни организации. КИВР е регистриран като фондация с патрон кралицата. Той е спонсориран от глобални нефтени компании, мултинационални корпорации и водещи медийни организации, включително БиБиСи и неговата световна служба.
    Тристранната комисия е образувана от Дейвид Рокфелер - председател на "Чейс Манхатън Банк" и глава на империята Рокфелер. Тя става публично достояние през 1973 г., но почти сигурно е основана година по-рано. ТК се състои от поканени финансисти, индустриалци, медийни магнати, синдикални лидери и политици от Северна Америка, Европа и Япония и целта й е да контролира хода на международните събития, за да защити и разшири интересите на елита в тези части на света. Трябва да се отбележи символизма на триъгълника. Той е важен за Илюминати. За 3 години след оповестяването й, ТК постигна амбицията си да настани първи "тристранен" президент в Белия дом - Джими Картър, а негов съветник по националната сигурност бе Збигнев Бжежински, пръв директор на комисията и главен неин идеолог. Картър напълни своята администрация с тристранници, сред които вицепрезидентът Уолтър Мъндейл и държавният секретар Сайръс Ванс.
    "Групата Билдерберг" е друг форум на водещи европейски и американски политици, финансисти, индистриалци и други, където се обсъжда хода на човешките дела. Ротшилд и Рокфелер стоят зад тях. Началото на срещите на "Билдерберг" отново е положено с пари на Рокфелер и Ротшилд от принц Бернхард от рода на Оранжите в Холандия. Името на групата идва от хотела в Холандия, където се събрали за пръв път през 1954 г., макар че съществуването на групата е било отричано много години. Някои изследователи твърдят, че принц Бернхард бил член на СС преди войната и служител на "И.Г.Фарбен". След като се оженил за представителка на рода Оранж, станал председател на "Шел Ойл". Той ръководел срещите до 1976 г., когато бил принуден да подаде оставка за корупция "Локхийд". Срещите на "Билдерберг" се провеждат в пълна тайна и само ако познавате някой вътрешен човек можете да разберете какво са обсъждали. Лорд Карингтън, бивш член на британското правителство и главен секретар на НАТО е от видните членове на "Билдерберг", а от 1991 г. стана и неин председател. Той е и президент на КИВР. Работи в сътрудничество с Ротшилд и Рокфелер и с Хенри Кисинджър, бившия американски държавен секретар. Кисинджър е член на групата, тристранник и член на СМО. 
     Римският клуб е друга организация "мозък", която твърди, че разработва стратегия за оцеляване на планетата и също подкрепя идеята за централизирано планиране и световно правителство. И накрая, Обединените нации, основани в Ню Йорк върху площ, предоставена от Рокфелер. Планът за ООН бил замислен по време на 2-та св. война оттайно ръководство на СМО. ООН били продадени на света под прикритието на политика за мир сред нациите. За разлика от своя предшественик - Обществото на народите, тази организация щяла да се прикрепи към Илюминати и да обслужва техните интереси. Ако една световна война не убеди правителствата да постъпят така, както иска елитът, дайте им още една ; това правела тя. Защото ООН означава САЩ, а САЩ и ООН означава Нов световен ред. 
    "Kръглата маса" и нейните филиали контролират ООН. Те са тяхно творение и всички важни решения са проконтролирани от тях. Не на последно място са и Международният валутен фонд и Световната банка ( за повече подробности вижте постинг "Истината за МВФ и СБ" , а сега се подготвя почвата за световна армия под контрола на ООН ( Илюминати ) . Всъщност всички "умиротворителни" мисии напоследък са свидетелство за това. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.