понеделник, 24 септември 2018 г.

"Живи батерии" за електроцентрали?

В традициите на индианците Хопи се казва, че хората от предишната цивилизация, тази, унищожена от световния потоп, са построили летящи превозни средства, наречени "патуввота". Особеността на тези устройства била, че те използват жизнената сила на хората за полети. В същото време тези устройства имали формата на "щитове", в които ясно се разпознава добре известната класическа "летяща чиния".
Но ако такива технологии са съществували в дълбока древност, това означава, че те могат да съществуват и сега. Между другото, това обяснява много добре факта, че много често НЛО могат да се видят над местата на масово събиране на хора: при спортни състезания, концерти, демонстрации и митинги, по време на масови празници и религиозни ритуали. Е, не са ли идеалните места за "презареждане" на съвременните устройства на някаква техногенна паразитна цивилизация?
В допълнение, външният вид на древни амфитеатри и храмове, както и на модерни стадиони, концертни зали, кина и театри, както и други подобни съоръжения за масово събиране, много прилича на идеална "чаша" за събиране на тази жизненоважна енергия. Остава въпросът: дали официалните светски власти и религиозни лидери целенасочено организират различни масови празнични и спортни събития като шампионати и олимпиади, а политиците - събират масови митинги и демонстрации, така че техните господари да могат да заредят своите НЛО, използвайки енергията на "живите батерии"? И това се случва в продължение на много векове.
А ако изобщо не харесвате ролята на "жива батерия" за някого, добре помислете, преди да продължите да посещавате всички тези масови събития, като мишки, които бързат да изядат сиренето в мишеловката. Но. както знаете, за това "сирене" ще трябва да платите с жизнената си енергия. И колкото повече емоции отделят "батериите", толкова по-голям ще бъде енергийният заряд, който ще получат "колекторите". По този начин, когато "конструкцията-чаша" за събиране на жизнена енергия е изпълнена с хора, те се превръщат в нещо като "електроцентрала" за хранене на НЛО.
Разбира се, само лидерите на много високо ниво и съзнателните слуги на паразитите знаят истинската причина за всички тези масови събирания на жизненоважна енергия, тъй като самите "батерии" не трябва да знаят за истинската си роля в паразитната система. За "батериите" се предполага, че просто тъповато искат "хляб и зрелища", в пълно съответствие с потребителската програма, вградена в мозъка им по време на възпитанието и образованието. А слугите на паразитите вероятно за всичко това имат "бонуси" от господарите си, иначе те не биха се опитали толкова съвестно да ни организират различни "празници" и "събирания".
Разбира се, специално наетите от паразитите "тролове", които играят ролята на псевдо-скептици, ще започнат вкупом да крещят, че цялата хипотеза е нищо повече от глупост. е са създадени, за да заработят своите "бонуси", защитавайки интересите на собствениците. А истинските скептици призовавам просто да заснемат с фото и видео оборудване небето над местата на различни масови събития в инфрачервените и ултравиолетовите диапазони, защото "колекционерите" не желаят излишно да рекламират своите дейности и само понякога поради техническите "аварии" на техните апарати са видими с просто око.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.