понеделник, 17 септември 2018 г.

Паразитите продължават да "изчистват" артефакти от древни цивилизации по целия свят?

Пореден пожар в един от най-големите музеи в света - Националният музей на Бразилия, ни кара да мислим още веднъж, че това не е небрежност на ръководството на музея, а злото намерение на някои сили, които маскират станалото като "небрежност". Разбира се, "официалната версия" на причината за пожара ще бъде такава, каквато ще успокои населението и не е случайно, че експертите започват да говорят за нарушение на правилата за огневи (заваръчни) дейности в дървена сграда от 19-ти век, където се намира музеят. А президентът на страната вече обвини в небрежност Министерството на културата и Бразилския институт на музеите.
Изненадващо, същият тип обвинения, както в случая с пожара в библиотеката на ИНИОН РАН, станал през януари 2015 г., когато изгоряха много уникални документи, свързани с истината за нашата история - от древността до съвремието, включително първото копие на научната експертиза "Велесова Книга", доказващо нейната автентичност. Данните от тази експертиза неслучайно биват открито пренебрегвани от фалшификаторите на историята и техните слуги. Много уникални архивни документи също бяха унищожени.
И сега дойде ред на Националния музей на Бразилия, в който, според експерти, са съхранени около 20 милиона уникални експоната от цял свят, включително артефакти от древни цивилизации, много от които дори не са били показвани на свободен достъп, но са съхранявани в складове, което е обичайна практика за всички музеи. А много от експонатите изобщо не отговарят на "официалната история"; т.е. са артефакти, които я опровергават. И именно това е една от основните причини за такива събития, когато фактите за унищожаване и прикриване на артефакти в частни колекции на "силните на този свят" или в огромните подземни многоетажни складове на Ватиканската библиотека са маскирани при обикновените пожари. Освен това, тази добре отработена технология на слугите на тъмнината е на над хиляда години.
По този начин бяха унищожени и скрити артефактите и оригиналните уникални ръкописи от прочутите библиотеки от древността - Александрия, Пергамон, Константинопол и др. Военни действия, бунтове, тероризъм и пожари са оръжието на слугите на тъмните в това подло дело. И в наши дни древните артефакти от музеите и от местата, където са били разположени  древни градове на територията на Ирак, Афганистан, Сирия, Либия, Украйна и други страни, бяха частично разрушени и частично откраднати.
Връщайки се към пожара в Националния музей на Бразилия, трябва да се отбележи, че площта на музея е повече от 20 000 метра и в него сред близо 20 милиона уникални експоната са съхранени уникални предмети от битието на древни цивилизации, египетски и южноамерикански мумии, минерали и много други. Според президента на Бразилия М.Темер са изгубени резултатите от масираната работа от 200 години научни изследвания и познания, от работата на учени-археолози. А тази всеобща "небрежност" на служителите от много страни по света, както и на ръководствата на архиви, библиотеки, музеи с древни артефакти, подбужда не само нови въпроси, но и сериозни подозрения за целенасочено "изчистване" на тези артефакти от слугите на световния "елит" в опит да запазят непокътната разпадащата се фалшифицирана версия на историята, представена в учебниците като "истината от последна инстанция".




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.