петък, 6 януари 2017 г.

Управление от разстояние или моторна телепатия

Преди няколко години бях поканена на предаване за телепатия, която се проведе в рамките на токшоу. Майка с младата си дъщеря демонстрира опит за телепатия. Майката зад параван правеше физически действия, а детето ги повтаряше. Водещата се усъмни в честността на демонстриращите и застана на мястото на майката, след което започна да вдига ръце, да тропа с крака, но момичето не бе в състояние да го повтори. Разобличението щеше да се приеме, ако аз не бях излязла и не оспорих това. Всичко е просто: между майката и дъщерята е имало стабилна телепатична връзка. А водещата не се потруди да установи такава връзка с детето. Тогава аз предложих на водещата да ми отстъпи мястото. Момичето ясно повтори всичките ми действия.
Относно моторната телепатия почти нищо не се казва, а това нещо е полезно и често на безсъзнателно ниво ние я използваме. Ето най-простия пример. Майката храни малкото си дете. Бебето не иска да яде кашата. И тогава майката от напрежение и желание да го нахрани, започва мислено да разтваря устата си, а понякога дори го прави в действителност. Желанието й да го нахрани е толкова голямо, че детето не може да устои на силата на нейните мисли и желания и отваря устата си. Налице е моторен телепатичен контакт. Има и друг пример, който само симулира моторна телепатия. Това е роботът - манипулатор. Човекът произвежда действие, а роботът го повтаря.
Сега ще преминем непосредствено към техниката на моторната телепатия. Ще опиша техниката, която съм използвала в случая с момичето. Да направя връзката нямах време, така че го направих по опростен начин. Аз си представих момичето, както тя стои зад паравана. Не беше трудно да се направи, преди това имах цяла минута, през която фиксирах образа й, докато я гледах. След това с астралното си тяло аз се "вселих" в нея и започнах да движа ръцете и краката й, като едновременно с това правех същите действия, въпреки че можех да не го правя, просто това бе нужно за картинката. Научили сме се да работим с астралното тяло, затова няма да се повтарям. Малко повече ще се съсредоточим върху техниката на "вселяване". Заемате същото положение като обекта на въздействие. След това мислено правите крачка, както го направихте в предишния урок, избирайки начин на живот. Важно е да пренесете съзнанието в крачещия, виртуалното ви Аз. Едновременно с това мускулите ви рефлекторно трябва да се съкращават. Ние вече говорихме за това. След това мислено да се преместим с астралното тяло в тялото на обекта и да направим желаното действие. Така можете да заставите ходещия отпред човек да завие в посоката, която искате. Но само ако съзнанието му не влезе в конфликт с вашата команда. Ако се поупражнявате, то е напълно възможно да разходите нужния ви човек в посоката, която искате. Тази техника може да се активира в астралните конструкти, но тази тема е за бъдещите ни уроци.
С помощта на тази техника се предават моторни навици. Има много действия, на които ние учим другите. Всичко, което е свързано с моторната памет. Вие без да се замислите правите много неща, които другите не могат. Това включва работата с нож, чук, свиренето на музикални инструменти. За да се научите как да свирите на пиано, не е достатъчно да знаете нотите, трябва да извлечете звука правилно, а това е определена постановка на ръцете при свиренето и отработените движения. Един добър учител по музика винаги интуитивно използва моторна телепатия и свири заедно със студента. Всеки родител може да си спомни първия път, когато е участвал в експеримент с детето си да "отреже парченце". Детето взема нож, а родителят направлява и участва във всяко движение на детето си. Сега всички манипулации можете да правите съзнателно. Да, така научих дъщеря ми да се пързаля. За един ден с нея усвоихме това трудно умение и паднахме само веднъж!

Maрина Сугробова

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.