петък, 27 януари 2017 г.

Фабрикуването на насилствени религии и ритуали

След инвазията на планетата, която се проведе в няколко етапа, като се започне с бунта на Луцифер, Негативната Инопланетна Програма беше създадена, за да се подготви населението на планетата за поклонението на Фалшивите Извънземни Богове. За да наложат своята Патриархална доминация на човешката култура, някои архетипи на лъжливия Отец бяха ръчно избрани от Негативната Извънземна Програма и представени като Патриархални Пророци на насилствените религии. Чрез техники за промиване на мозъка, използващи стратегията на милитаризацията с технологичен контрол над съзнанието, мисленето на хищника и неговите религии бяха заредени в планетарния ум.
Когато настъпила инвазията в планетарния разум, колективния разум на човешката раса се променил завинаги. Сред поколенията, подложени на религиозно програмиране, истината за нашествието на Негативната Извънземна Програма е забравена чрез постоянното изтриване на съзнанието и рециклирането на колективното тяло на Земната душа.
Това позволило на идеологията на Негативната Извънземна програма, поддържаща убийства, войни, преследване и изтезания на хора, да се разпространи по света, за да накара хората да вярват, че те са свързани чрез най-различните безумни "религиозни" ритуали. Повтарящите се ритуали в ортодоксалната религия са предназначени за умствен контрол над хората, задържащ ги в рамките на строги догматични вярвания, смесени с маниакално ниво на тревожност. Имплантати за контрол на ума се използват, за да активират безпокойство в човека, ако ритуала, молитвата или жертвоготовността не отговарят на определени изисквания. Това е форма на внушение в тяхната символика и религиозно тълкуване. Може да се отбележи, че импланта на религиозния фанатизъм или Сатанинският Ритуал храни вампирската същност със страха и безпокойството на човека.
При това същността стимулира връзката с религиозната или ритуалната зависимост за продължаване на производството на енергия. Когато човешкият разум е догматичен, обсебен и ритуален, той е затворен и губи достъп до свободната и открита гледна точка. В крайна сметка, страхът и строгите мисловни форми фрагментират разума, и това може да доведе до биполярни и маниакални симптоми, които в крайна сметка създават многобройни личности, наречени алтер-его. Когато умът е фрагментиран, тялото е лесно да бъде обладано под формата на тъмен портал. Всяка множествена личност е свързана с вариант на демонична същност или с ниво от йерархията на падналите ангели, управляващи и манипулиращи алтернативната личност, за да изпомпват енергията на даден човек. Това е един от начините за образуване на тъмни портали в човешкото тяло.
По-голямата част от систематизираните религии са били предназначени за подготовка към подчинение на бъдещата пълномащабна инвазия на чуждите богове на Земята, за да могат те да репликират човешкия генетичен код, когато и където е необходимо. Ако те са в състояние да копират генетичния код и да поддържат жизнеността, те биха могли да съществуват на Земята без дегенерация и разпад на физическите си тела. Те са установили извънземна хибридизация и развъдна програма за поетапни генетични промени в човешкото тяло, които биха могли да се използват като бъдещи съдове за въплъщаване на тяхната раса.
При астрални отвличания по време на сън или чрез военно сътрудничество в програмите MILAB, те генетично експериментират с изкуствения интелект и хибридизацията на човешката генетика, за да помогнат на обитателите на други измерения в пълен мащаб да съществуват в хибридно човешко тяло на земята. Може да се каже, че падналите ангели и тяхната йерархия, която по-рано не е могла да се въплъти в човешкото тяло, сега могат да направят това, благодарение на достъпа до Портала на Съзнание. Някои от нас ще забележат определени човешки тела със зли или остъклени очи, или нямащи енергията на човешката аура. В много случаи това са тъмни портали за падналите ангели или са притежание на Тъмния Галактически Дух. Когато тялото умира, падналите ангели или съзнанието на Галактическия Дух напускат земния план чрез това човешко тяло.
Човечеството в голямата си част е било принудено да приеме религия на насилието и промиване на съзнанието от религиозните власти, подготвящи хората да се подчиняват на тези извънземни фалшиви богове. Чрез сплашване и заплахи в течение на много поколения, хората са приели насилието и кървавите жертвоприношения като Божия воля. Те също така приели зашеметяващо ниво на гонения, деградация и дискриминация чрез срам, обиди и унижения, вярвайки, че не са достойни самостоятелно да получат духовно знание или истина и търсели светец посредник. Този посредник е извънземния фалшив Бог Отец, откраднал пряката връзка с творческите сили, първоначалните учения на Земята и намесващ се във вътрешния дух на човека.
Ето защо повечето духовни знания по света са демонизирани като дело на Сатана, и са манипулирани, след като е внушен страх от тях в масите. Докато хората се тероризират от идеята за учене и истина, те ще бягат в страх от такива знания. Знанията са сила и поради това негативната извънземна програма пречи те да станат достъпни. Например, в мюсюлманските страни те убиват ученички и жени, които просто искат да имат основното право да учат или да се научат да карат кола. Всички нива на източници на публична информация, знания и образование на населението по света са под непосредствена атака на планетата. Тази негативна извънземна програма ръководи отгоре надолу по субординацията. Можем да си мислим, че хората го правят, но това не е така. Ето защо ние трябва да положим усилия, за да научим повече за дневния ред, който се разиграва по света в момента.Лиза Ренее

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.