сряда, 21 септември 2016 г.

Да се измени хода на Играта: един от триковете на Играта. Пътят на Наблюдателя

Всеки знае за противоборството на Полярностите. Тъмните завземат все повече и повече лостове за контрол над планетата. Забележете, Светлите вече са подготвени за отговор. Противопоставянето всъщност е удължаване на Играта. Колкото повече се доближавате до Финалната Инкарнация, толкова по-малко ще имате желание да участвате в конфликта и все повече - желанието да Наблюдавате играта, извличайки от нея полезна информация.

Но все пак, ако чувствате дълбоко в себе си, че трябва да участвате в Играта по някакъв начин - това е вашият опит и вашата Висша Душа знае, че той ще бъде полезен.

При всеки опит за нахлуване във вашия жизнен път на друга същност - каквато и да била тя - вашата Висша Душа задължително се намесва. Именно такива "чудотворни спасения" са описани в историите, когато някой се "спасил по чудо" или него\нея е спасил "ангел-пазител". Това е пряка намеса на Висшата Душа, която наблюдава всичко и няма да позволи на никого да прекъсне вашия житейски път, ако това не влиза във вашия непосредствен опит.

Всички социални норми, системи от вярвания, религиозна принадлежност - са набор от рамки, имащи за цел да ви накарат да отдавате от своята сила, и по този начин да се предотврати \ удължи завършването на Играта.

За начало по малко, а след това повече, можете да съберете обратно от външните вериги и социалните цикли своята сила.

Например, един ден отивах на работа с автобус. Минавайки покрай гората, аз почувствах от все сърце, че сега е по-добре да отида в гората. Не само това: усещах, че само това ще бъде правилно. Позволих си да поискам от водача да спре и слязох от автобуса на спирката близо до гората, въпреки планираното. Това беше усещане за свобода. Отидох в гората и се разходих там в продължение на почти половин ден. Душата ми се зарадва. Да, може да се каже, че изпълних желанието си.

Но това не беше желанието на тялото, това е желанието на Духа. Вашата Висша Душа ще ви подскаже къде са ситуациите, в които можете да направите правилния избор, водещ до освобождение.

Обстоятелствата ще изправят срещу вас много препятствия, за да не можете да избягате и да напредвате духовно. Подгответе се, че другите ще бъдат срещу свободата ви. Е, нека да бъдат това, което те искат да бъдат. Това е лично техен избор. Вие ще изпълните Закона на Позволяването, един от основните закони на Вселената. Околните (било роднини, колеги - всякакви) ще използват всички средства, за да оборят вашите нестандартни възгледи и да се върнете обратно към съня. Изисквания, заговори против вас, уверения, че сте на грешен път - всичко това са начини, за да върнат вашата лоялност към физическата ви идентичност. Тъмните и Светлите ще ви се опълчат чрез сурогати (слаби, физически зависими хора).

При условие, че наистина сте израснал духовно и желанието да се "махнете" от Играта е узряло във вас, вие ще забележите, че колкото повече се противопоставяте на тези външни разсейвания, толкова по-силен ставате. Понякога може да се почувствате съвсем сам, освен ако наблизо не е инкарнация на същото ниво. Това е един добър тест за вас. Вие трябва да преминете серия от тестове, за да покажете, че сте узрели духовно за по-високите Планове. Никой не е казал, че всичко ще бъде лесно.

Сега главното оръжие срещу Паралелните са страх и сплашване. Не си позволявайте да си внушите страх. Тези "малки освобождавания", подобни на това, което описах, ви връща свободата и не давате на зърната на страха да влязат душата.

В допълнение, можете да настроите канал за комуникация с вашата Висша Душа. За да направите това, можете сами да разработите упражнение, просто трябва да намерите \ осъзнаете своите енергийни центрове (за предпочитане не по чужда схема, а самостоятелно). Преди да си легнете, например, дайте команда за всеки център, например, както съветва авторът на "Матрицата": на базовия център команда "Сила", на гениталния "Твори", на средния "Защита", на гърления "Говори", а на връхния "Контакт". Чрез връхния вие настройвате канала за връзка със своята Висша Душа, по "сребърната нишка", която се простира от Нея до вас. Бъдете Творец на своя метод.

Химикали, наркотици и тяхната роля в контрола на Паралелните инкарнации

Ние мием зъбите, дъвчем дъвки, мием се с шампоан, ядем сладкиши и т.н. В много от тези храни се съдържат неща, като например флуор, живак и други метали, при чието прилагане имат една основна задача - да  предотвратят връзката ви с вашата Висша Душа, да замъгляват вашето съзнание и в крайна сметка да не позволят да научите кой всъщност сте. Тази категория включва всички видове лекарства, с които ни бомбардират рекламите в поликлиниките. Не си струва обаче да се поддавате на параноя. Хомеопатичните лекарства и поддържането на организма в неговото нормално състояние (гимнастика, хранене и сън, но без фанатизъм) са в състояние да предотвратят всички възможни заболявания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.